+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.426
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.350
    Pohvaljen 42.921 puta u 9.230 postova
    Moć reputacije
    1264

    Irena Skoric / Irena Škorić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Irena Skoric / Irena Škorić

    IMDb



    Irena Škorić je hrvatska filmska režiserka, producentica i scenaristkinja. Pisala je za filmske časopise Hollywood i Hrvatski filmski ljetopis. Na održanoj izbornoj Skupštini Društva hrvatskih filmskih redatelja, Škorić je 2014. izabrana za predsjednicu. Najpoznatija je po filmovima 7 seX 7, Rastanak, Sudbina broja 13 i Moj tata.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Sretan covjek (2006)
    2. Ti meni, ja tebi (2007)
    3. Rastanak (2008)
    4. The Destiny of Line 13 (2009)
    5. 9. ozujak (2010)
    6. Sudbina broja 13 (2010)
    7. 7 seX 7 (2011)
    8. I love YU (2013)
    9. Dragi Lastane! (2014)

    Izmenjeno od: Shane; 24.04.2018 u 18:42.




Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 07:33.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1