+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.461
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.832
    Pohvaljen 43.847 puta u 9.293 postova
    Moć reputacije
    1268

    Djurdjija Radivojevic / Đurđija Radivojević

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Djurdjija Radivojevic / Đurđija Radivojević

    IMDb



    Rođena 10.11.1986. u Beogradu. Diplomirala glumu na Akademiji umetnosti u Beogradu, 2008. godine, u klasi prof. Predraga Ejdusa. Upisala 2009. filmsku i televizijsku režiju na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Do sada režirala više krtkih igranih i dokumentarnih flmova: Nevina (2009), Gol (2009), Dan zaljubljenih (2010), Majmunijada (2010), Potera (2011), Udah (2011), Faca (2011), Poslednja mrva sna (2011), Preživeti četvrti (2012)...

    Pored filmova radila muzičke i namenske spotove i reklame. Učestvovala na više domaćih i međunarodnih filmskih festivala, a 2011. u Vrnjačkoj banji na 35. Festivalu filmskog scenarija dobila nagradu za najbolji film u kategoriji sudentskog filma, za film Polednja mrva sna. Spema dva nova kratka igrana filma i jedan dokumentarni.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Valentine's Day (2010)
    2. Faca (2011)
    3. Taxistic (2012)
    4. Poslednja Mrva Sna (2012)
    5. Uloga moje porodice u ratu svetova (2012)
    6. A Few Bucks and Some Coffee (2012)
    7. Kako sam ziveo 1 dan (2013)
    8. If the Sheep Were Pink (2015)

    Izmenjeno od: Shane; 23.04.2018 u 21:46.




Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 06:02.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1