+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.527
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.857
    Pohvaljen 44.201 puta u 9.321 postova
    Moć reputacije
    1274

    Dragana Maric / Dragana Marić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Dragana Maric / Dragana Marić

    IMDb



    Poznata banjalučka glumica i jedan od osnivača Gradskog pozorišta Jazavac.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Izbor (2006)
    2. Cimmer fraj (2006–2007)
    3. Sa dvije noge u zemlji (2007)
    4. Zakon! (2008– )
    5. 32. decembar (2009)
    6. Zamalo zivot (2013– )

    Izmenjeno od: Shane; 23.04.2018 u 22:08.




Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 03:44.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1