+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.426
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.350
    Pohvaljen 42.921 puta u 9.230 postova
    Moć reputacije
    1264

    Marinko Prga / Marinko Prga

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Marinko Prga / Marinko Prga

    IMDb



    Marinko Prga (Split, 1. siječnja 1971.) je hrvatski kazališni, televizijski i filmski glumac.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Isprani (1995)
    2. Smogovci (1982–1996)
    3. Cudnovate zgode segrta Hlapica (1997)
    4. Novogodisnja pljacka (1997)
    5. Treca zena (1997)
    6. Rusko meso (1997)
    7. Kad mrtvi zapjevaju (1998)
    8. Obiteljska stvar (1998– )
    9. Putnici (1998)
    10. Kavica (1998)
    11. Marsal (1999)
    12. Garcia (1999)
    13. Pet minuta njeznosti (1999)
    14. Nebo sateliti (2000)
    15. Je li jasno prijatelju? (2000)
    16. Zauvijek moja (2000)
    17. No Man's Land (2001)
    18. Novo doba (2002)
    19. Sigurna kuca (2002)
    20. 24 sata (2002)
    21. Ne dao Bog veceg zla (2002)
    22. Misolovka Walta Disneya (2003)
    23. Kiss of Life (2003)
    24. Svjedoci (2003)
    25. Infekcija (2003)
    26. Kako los son (2003)
    27. Duga mracna noc (2004)
    28. Ta divna Splitska noc (2004)
    29. Duga mracna noc (2005– )
    30. Nasa mala klinika (2004–2007)
    31. Lopovi prve klase (2005)
    32. Snivaj, zlato moje (2005)
    33. Bitange i princeze (2005– )
    34. Treseta (2006)
    35. Balkan Inc. (2006– )
    36. Kradljivac uspomena (2007)
    37. Zivi i mrtvi (2007)
    38. The Hunting Party (2007)
    39. Tri price o nespavanju (2008)
    40. Skolica (2008)
    41. Zapamtite Vukovar (2008)
    42. Hitna 94 (2008– )
    43. Storm (2009)
    44. Zakon! (2008– )
    45. Da mogu... (2009)
    46. Ljubavni zivot domobrana (2009)
    47. Najbolje godine (2009– )
    48. Luda kuca (2005– )
    49. Sedamdeset i dva dana (2010)
    50. Instruktor (2010– )
    51. Periferija city (2010– )
    52. Tjelesne tekucine (2011)
    53. Larin izbor (2011– )
    54. Svecenikova djeca (2013)
    55. Pocivali u miru (2013– )
    56. Stipe u gostima (2008– )
    57. Zora dubrovacka (2013– )
    58. Broj 55 (2014)
    59. Trebalo bi prosetati psa (2014)
    60. Narodni heroj Ljiljan Vidic (2015)

    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 20:10.




Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 08:26.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1