+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.426
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.350
    Pohvaljen 42.921 puta u 9.230 postova
    Moć reputacije
    1264

    Neda Arneric / Neda Arnerić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Neda Arneric / Neda Arnerić

    IMDb



    Neda Arnerić (Knjaževac, 15. jul 1953), je poznata srpska glumica.

    Završila Devetu gimnaziju u Beogradu. Studirala je Akademiju za pozorište, film, radio i televiziju u Beogradu. Debituje u trinaestoj godini, u filmu San 1966. godine. Zapažene uloge ostvaruje u filmovima Jutro (1967), Podne, Višnja na Tašmajdanu (1968). i mnogim drugim.

    Dobitnik je mnogih domaćih filmskih nagrada.

    Decembra 2000. godine izabrana je za poslanika na listi DOS-a u Skupštini Srbije. Tokom njenog boravka u Turskoj, jula 2003. godine, neko je glasao njenom poslaničkom karticom, što ona i njena partija nisu odmah priznavali.

    2010. godine dodeljena joj je Nagrada "Pavle Vuisić", koja se dodeljuje glumcu za životno delo.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. San (1966)
    2. Oh, divljino (1967)
    3. Jutro (1967)
    4. Visocka hronika (1967– )
    5. Podne (1968)
    6. Visnja na Tasmajdanu (1968)
    7. Saculatac (1968– )
    8. Vreme bez vojna (1969)
    9. Kros contri (1969)
    10. Divlji andjeli (1969)
    11. Pucanj (1970)
    12. Venom (1971)
    13. Sve od sebe (1971)
    14. Un peu, beaucoup, passionnément... (1971)
    15. Istrel (1972)
    16. Chamsin (1972)
    17. Beati i ricchi (1972)
    18. Bez reci (1972)
    19. Shaft in Africa (1973)
    20. Sutjeska (1973)
    21. Kolnati sme, Irina (1973)
    22. Obraz uz obraz (1972– )
    23. Paolo il caldo (1973)
    24. Neven (1973– )
    25. Valter brani Sarajevo (1974– )
    26. Uzicka Republika (1974)
    27. L'erotomane (1974)
    28. Otpisani (1974– )
    29. Poznajete li Pavla Plesa? (1975)
    30. Balada o jednoj zastavi (1976)
    31. Grlom u jagode (1975– )
    32. Dva drugara (1976– )
    33. Uzicka Republika (1976– )
    34. Cast mi je pozvati vas (1976– )
    35. Quand la ville s'éveille (1977)
    36. Ispravi se, Delfina (1977)
    37. Dark Echo (1977)
    38. Ljubavni zivot Budimira Trajkovica (1977)
    39. Gospodja ministarka (1978)
    40. Najlepse godine (1978)
    41. Kvar (1978)
    42. Vaga za tacno merenje (1975– )
    43. Ko to tamo peva (1980)
    44. Pozorisna veza (1980)
    45. Rad na odredjeno vreme (1980)
    46. Nesto iz zivota (1980)
    47. Sesta brzina (1981)
    48. Baza na Dunavu (1981– )
    49. Lov u mutnom (1981)
    50. Price iz radionice (1981– )
    51. Price preko pune linije (1981– )
    52. Juzna pateka (1982)
    53. Ucjena (1982)
    54. Nedeljni rucak (1982)
    55. Moj tata na odredjeno vreme (1982)
    56. Razoruzanje zveri (1983)
    57. Osvajanje srece (1983– )
    58. Varljivo leto '68 (1984)
    59. Kraj rata (1984)
    60. Kratka sredba (1984)
    61. Tajvanska kanasta (1985)
    62. Na istarski nacin (1985)
    63. Musica (1985)
    64. Dvostruki udar (1985)
    65. Vecernja zvona (1986)
    66. Andjeo cuvar (1987)
    67. Marjuca ili smrt (1987)
    68. Vecernja zvona (1988– )
    69. Let u magli (1988)
    70. Novogodisnja prica (1988)
    71. Haloa - praznik kurvi (1988)
    72. Vreme cuda (1989)
    73. Atoski vrtovi - preobrazenje (1989)
    74. Drugarica ministarka (1989– )
    75. Vreme cuda (1989)
    76. Boj na Kosovu (1989)
    77. Osmi dan u nedelji (1989)
    78. Le grand ruban (Truck) (1990)
    79. Sumnjivo lice (1990)
    80. Profesionalac (1990)
    81. Pokojnik (1990)
    82. Original falsifikata (1991)
    83. Policajac sa Petlovog brda (1992)
    84. Teatar u Srba (1991– )
    85. Metla bez drske (1989– )
    86. Tri karte za Hollywood (1993)
    87. Pun mesec nad Beogradom (1993)
    88. Osmeh Margaret Jursenar (1993)
    89. Obracun u kazino kabareu (1993)
    90. Bice bolje (1994)
    91. Policajac sa Petlovog Brda (1993– )
    92. Necista krv (1996)
    93. Ptice koje ne polete (1997)
    94. Tockovi (1998)
    95. U ime oca i sina (1999)
    96. Nek bude sto bude (1999)
    97. Nebeska udica (2000)
    98. Crni u dusi (2001)
    99. Natasa (2001)
    100. Kazneni prostor (2002– )
    101. Neki novi klinci (2003– )
    102. Najbolje godine (2003– )
    103. Lift (2004– )
    104. Promeni me (2007)
    105. S. O. S. - Spasite nase duse (2007)
    106. Gorki plodovi (2008– )
    107. Ma nije on takav (2010)
    108. Nasa mala klinika (2007– )
    109. Pod sretnom zvijezdom (2011– )
    110. Guests Are About to Arrive (2012)
    111. Prinudno sletanje (2012)
    112. Za kralja i otadzbinu / For King and Homeland (2015)

    Izmenjeno od: mir-lav; 04.08.2019 u 13:55.



  2. Sledeća 2 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 08:18.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1