+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.426
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.350
    Pohvaljen 42.921 puta u 9.230 postova
    Moć reputacije
    1264

    Goran Kulenovic / Goran Kulenović

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Goran Kulenovic / Goran Kulenović

    IMDb



    Goran Kulenović (Zagreb, 1971.), hrvatski redatelj i scenarist.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Sobica (1992)
    2. Okus limuna (1993)
    3. Trgovci srecom (1999)
    4. 24 sata (2002)
    5. Pjevajte nesto ljubavno (2007)
    6. Bitange i princeze (2005– )
    7. Provodi i sprovodi (2011– )
    8. Crno-bijeli svijet (2015– )

    Izmenjeno od: Shane; 24.04.2018 u 18:15.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 07:44.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1