+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.527
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.857
    Pohvaljen 44.201 puta u 9.321 postova
    Moć reputacije
    1274

    Slobodan Custic / Slobodan Ćustić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Slobodan Custic / Slobodan Ćustić

    IMDb



    Slobodan Ćustić „Alija“ (Osinja, Derventa, 9. maj 1958) je srpski glumac. Glumio je u mnogim filmovima jugoslovenske produkcije, ali najpoznatija mu je uloga naslovnog lika u filmu Kuduz.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. 67. sastanak Skupstine Knezevine Srbije (1977)
    2. Waitapu (1987)
    3. Vec vidjeno (1987)
    4. Sta radis veceras (1988)
    5. Zaboravljeni (1988)
    6. Drugarica ministarka (1989– )
    7. Kuduz (1989)
    8. Do konca in naprej / To the Limit and Beyond (1990)
    9. Sex-partijski neprijatelj br. 1 (1990)
    10. Poslednji valcer u Sarajevu (1990)
    11. Istocno od istoka (1990)
    12. Cubok (1990)
    13. Zaboravljeni (1991– )
    14. Sve Zene Se Zovu Kiki (1991)
    15. Djuka Begovic (1991)
    16. Praznik u Sarajevu (1991)
    17. Prokleta je Amerika (1992)
    18. Jevreji dolaze (1992)
    19. Tri karte za Hollywood (1993)
    20. Namestena soba (1993)
    21. Obracun u kazino kabareu (1993)
    22. Napadac (1993)
    23. Goli zivot (1995– )
    24. Vukovar, jedna prica (1994)
    25. Policajac sa Petlovog Brda (1993– )
    26. Rodjen kao ratnik (1994)
    27. Vecita slavina (1994)
    28. To vlemma tou Odyssea (1995)
    29. Isidora (1995)
    30. Necista krv (1996)
    31. Gospodja Kolontaj (1996)
    32. Gore dole (1996–1997)
    33. Do koske (1997)
    34. Balkanska pravila (1997)
    35. Demony wojny wedlug Goi (1998)
    36. Ljubicasto mastilo (1998)
    37. Zivana (1998)
    38. Poltron (1998)
    39. Noz (1999)
    40. Mejdan Simeuna Djaka (1999)
    41. Susedi (2000)
    42. Natasa (2001)
    43. Virtualna stvarnost (2001)
    44. Virus (2001)
    45. Crociati (2001)
    46. Drzava mrtvih (2002)
    47. Zajednicko putovanje (2002)
    48. Akcija Tigar (2002)
    49. E-Snuff (2003)
    50. Kazneni prostor (2003– )
    51. Tragom Karadjordja (2004– )
    52. Porno teletabis (2004)
    53. Jelena (2004– )
    54. Pucaj! (2004)
    55. Vuk (2004)
    56. Crni Gruja (2003–2004)
    57. Kosarkasi (2005– )
    58. Zvezde ljubavi (2005)
    59. Uslovna sloboda (2006)
    60. Drugo stanje (2006– )
    61. I figli strappati (2006)
    62. Snajper (2006)
    63. Badnje vece 1943 (2007)
    64. Pescanik (2007)
    65. Tegla puna vazduha (2007)
    66. Nothing (2007)
    67. Zaustavi vreme (2008– )
    68. Tri price (2008)
    69. Milos Brankovic (2008)
    70. Selo gori, a baba se ceslja (2007– )
    71. Pokrajina St.2 (2008)
    72. The Brothers Bloom (2008)
    73. Vrsacka pozorisna jesen (1992– )
    74. Poslednja audijencija (2008– )
    75. Gorki plodovi (2008– )
    76. Flesbek (2010)
    77. Montevideo, Bog te video! (2010)
    78. Cvat lipe na Balkanu (2011– )
    79. Montevideo, Bog te video! (2012– )
    80. Doktor Rej i djavoli (2012)
    81. L'ultimo Papa Re (2013)
    82. Mali Budo (2014)
    83. Samac u braku (2014– )
    84. Most na kraju svijeta (2014)
    85. Urgentni centar (2014– )
    86. Sindjelici (2013– )
    87. Kozje usi / Out of the Woods (2017)
    Izmenjeno od: majajevtic; 04.12.2018 u 17:38.



  2. Sledeća 2 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 04:21.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1