+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.461
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.832
    Pohvaljen 43.847 puta u 9.293 postova
    Moć reputacije
    1268

    Vili Matula / Vilim Matula

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Vili Matula / Vilim Matula

    IMDb



    Vilim Matula (Vili Matula) (Zagreb, 5. ožujka 1962.) je hrvatski kazališni, televizijski i filmski glumac.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. S.P.U.K. (1983)
    2. Dvije karte za grad (1984)
    3. Vojnici (1984)
    4. Wallenberg: A Hero's Story (1985)
    5. Nitko se nece smijati (1985)
    6. Cudesna suma (1986)
    7. Putovanje u Vucjak (1986– )
    8. Dirty Dozen: The Deadly Mission (1987)
    9. Krizantema (1987)
    10. Na kraju puta (1987)
    11. Olujna noc (1987)
    12. Ptice nebeske (1989)
    13. War and Remembrance (1988)
    14. Rosencrantz & Guildenstern Are Dead (1990)
    15. Dirigenti i muzikasi (1990)
    16. Caruga (1991)
    17. Parizi - Istra (1991)
    18. Hod u tami (1992)
    19. I dok je srca, bit ce i Kroacije! (1993)
    20. Death Train (1993)
    21. Schindler's List (1993)
    22. Dimnjacarska sinfonija (1993)
    23. Svaki put kad se rastajemo (1994)
    24. Gornja granica (1995)
    25. Noc za slusanje (1995)
    26. Smogovci (1982–1996)
    27. Sedma kronika (1996)
    28. Puska za uspavljivanje (1997)
    29. Bogorodica (1999)
    30. Je li jasno prijatelju? (2000)
    31. Pomor tuljana (2000)
    32. Infekcija (2003)
    33. Duga mracna noc (2004)
    34. 100 minuta slave (2004)
    35. Duga mracna noc (2005– )
    36. Zvonar katedrale (2005)
    37. Zutokljunac (2005– )
    38. Sedam neodgovorenih poziva (2007)
    39. Fuori dalle corde (2007)
    40. Pusti me da spavam (2007)
    41. Reciklus (2008)
    42. Max Schmeling (2010)
    43. Suma summarum (2010)
    44. BloodRayne: The Third Reich (2011)
    45. Korak po korak (2011)
    46. Bella Biondina (2011)
    47. Cvijet bitke (2011)
    48. Borgia (2011– )
    49. Branio sam Mladu Bosnu (2014)
    50. Branio sam Mladu Bosnu (2015)
    51. Svinjari (2015)
    Izmenjeno od: lisani; 12.05.2018 u 17:20.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 05:35.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1