+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.426
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.350
    Pohvaljen 42.921 puta u 9.230 postova
    Moć reputacije
    1264

    Slobodan Maksimovic / Slobodan Maksimović

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Slobodan Maksimovic / Slobodan Maksimović

    IMDb



    Slobodan Maksimović je rođen 28. maja, 1975. godine u Sarajevu, BiH.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. 1/2 (2007)
    2. Agape (2007)
    3. Nasa mala klinika (2007– )
    4. Hvala za Sunderland (2012)
    5. Technology to the People (2015)
    6. Pozabljeni (2015– )

    Izmenjeno od: Shane; 02.05.2018 u 22:25.



  2. Sledeća 2 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 08:40.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1