+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.432
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.352
    Pohvaljen 42.974 puta u 9.239 postova
    Moć reputacije
    1265

    Michael Pfeifenberger / Michael Pfeifenberger

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Michael Pfeifenberger / Michael Pfeifenberger

    IMDb



    Michael Pfeifenberger (rođen 10. April 1965 Zederhaus, Salzburg) je austrijski redatelj i scenarist.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. That' all Johnny (1998)
    2. Alles werden gut (1998)
    3. Thanksgivin', die nachtblaue Stadt (2000)
    4. 011 Beograd (2003)
    5. Josef Winkler - Der Kinoleinwandgeher (2009)
    6. Todespolka (2010)
    7. Tom Turbo (1993– )
    8. Call Me a Jew (2012)

    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 20:33.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 09:11.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1