+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.461
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.832
    Pohvaljen 43.849 puta u 9.293 postova
    Moć reputacije
    1268

    Milenko Pavlov / Milenko Pavlov

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Milenko Pavlov / Milenko Pavlov

    IMDb



    Milenko Pavlov (Srpska Crnja, 8. april 1950) je srpski glumac.

    Jedna od najpoznatijih uloga mu je uloga Radojice Ilića u TV seriji "Srećni ljudi" (1993 — 1996).

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Sinovi (1975)
    2. Osma ofanziva (1979– )
    3. Pripovedanja Radoja Domanovica (1979– )
    4. Svetozar Markovic (1980– )
    5. 500 kada (1981)
    6. Pastrovski vitez (1982)
    7. Doktorka na selu (1982– )
    8. Poslednji cin (1981– )
    9. Lukicijada (1982– )
    10. Bunar (1982)
    11. Ljubavno pismo (1983)
    12. Jos ovaj put (1983)
    13. Varljivo leto '68 (1984)
    14. Supermarket (1984– )
    15. Sta je s tobom, Nina (1984)
    16. Pozoriste u kuci (1972–1984)
    17. Banjica (1984– )
    18. Humoristicki klub (1985– )
    19. Razbibriga (1985– )
    20. Tombola (1985)
    21. Jelisavetini ljubavni jadi (1985)
    22. Crvena baraka (1985)
    23. Smesne i druge price (1986– )
    24. Vrteska (1986)
    25. Odlazak ratnika, povratak marsala (1986– )
    26. Medved 007 (1986)
    27. Bolji zivot (1987–1991)
    28. I to se zove sreca (1987– )
    29. Vidim ti ladju na kraju puta (1987)
    30. Sazvezdje belog duda (1987– )
    31. Lutalica (1987)
    32. Vuk Karadzic (1987– )
    33. Cetrdeset osma - Zavera i izdaja (1988– )
    34. Spijun na stiklama (1988)
    35. Sever i jug (1988)
    36. Sentimentalna prica (1988)
    37. Rudi (1988)
    38. Ranjenik (1988– )
    39. Balkan ekspres 2 (1989)
    40. Drugarica ministarka (1989– )
    41. Hajde da se volimo 2 (1989)
    42. Balkan ekspres 2 (1989– )
    43. Mister Dolar (1989)
    44. Pokojnik (1990)
    45. Jastuk groba mog (1991)
    46. Smrt gospodje Ministarke (1991)
    47. Sekula se opet zeni (1991)
    48. Apis (1991)
    49. Sekula nevino optuzen (1992)
    50. Raj (1993)
    51. Kraj dinastije Obrenovic (1995– )
    52. Otvorena vrata (1994– )
    53. Dovidjenja u Cikagu (1996)
    54. Srecni ljudi (1993– )
    55. Kanal Mimo (1997– )
    56. Budi fin (2001)
    57. Baby (2003)
    58. Stizu dolari (2004– )
    59. Rekonvalescenti (2006)
    60. Ljubav, navika, panika (2005–2007)
    61. Agencija za SiS (2006– )
    62. Kafanica blizu SiS-a (2007– )
    63. Daca bobul nu moare (2010)
    64. Bela ladja (2006– )
    65. #SamoKazem (2013)
    66. Mihajlo Pupin ponovo u Banatu (2014)

    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 20:52.



  2. Sledeća 2 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 06:51.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1