+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.527
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.857
    Pohvaljen 44.201 puta u 9.321 postova
    Moć reputacije
    1274

    Zijah Sokolovic / Zijah Sokolović

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Zijah Sokolovic / Zijah Sokolović

    IMDb



    Zijah Sokolović (Sarajevo, 22. prosinca 1950.) je bosanskohercegovački glumac i redatelj.

    Na prostoru bivše Jugoslavije najpoznatiji je po monodramama Glumac... je glumac... je glumac te Cabares Cabarei. Njegova djela su nagrađena brojnim nagradama. Predaje kao suradnik na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu.

    Njegova monodrama Glumac je... glumac... je glumac igrana je u dvadeset zemalja svijeta.

    Sokolović od 1992. godine živi u Beču.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Udji, ako hoces (1968)
    2. Karadjoz (1969– )
    3. Tri tacke (1971)
    4. Zasluzeno jutro (1973)
    5. Doktor Mladen (1975)
    6. Sinovi (1975)
    7. Tale (1977)
    8. Jegulje putuju u Sargasko more (1979)
    9. Bife 'Titanik (1979)
    10. Samo jednom se ljubi (1981)
    11. Zajedno (1981)
    12. Dan, dani... Nedzada K. (1982)
    13. Dvije polovine srca (1982)
    14. Miris dunja (1982)
    15. Koze (1982– )
    16. Nastojanje (1982)
    17. Igmanski mars (1983)
    18. Pismo - Glava (1983)
    19. Zadah tela (1983)
    20. Stefica Cvek u raljama zivota (1984)
    21. Prokleta avlija (1984)
    22. Nije covjek ko ne umre (1984)
    23. Nedjeljni zabavnik (1984– )
    24. Smesne i druge price (1986– )
    25. Posljednji skretnicar uzanog kolosijeka (1986)
    26. Razgovori stari (1986)
    27. Zenska prica (1987)
    28. Hudodelci (1987)
    29. Poslednje leto detinjstva (1987– )
    30. Zagrljaj (1988– )
    31. Vecernja zvona (1988– )
    32. Zaboravljeni (1988)
    33. Inat (1988)
    34. Sile u vazduhu (1989)
    35. Covjek koji je znao gdje je sjever a gdje jug (1989)
    36. Gluvi barut (1990)
    37. Otvori prozor (1990– )
    38. Memoari porodice Milic (1990– )
    39. Majstori mraka (1990)
    40. Karneval, andjeo i prah (1990)
    41. Zaboravljeni (1991– )
    42. Outsider (1997)
    43. Barabe! (2001)
    44. Bella Block (1994– )
    45. Remake (2003)
    46. Ledina (2003)
    47. Konjanik (2003)
    48. A sada Zijah (2004– )
    49. Otac (2005)
    50. Praonica (2005– )
    51. Put lubenica (2006)
    52. Ljubav, navika, panika (2005–2007)
    53. Pirandello (2008)
    54. Kafanica blizu SiS-a (2007– )
    55. Citulja za Eskobara (2008)
    56. Kao rani mraz / An Early Frost (2010)
    57. Motel Nana (2010)
    58. Ostavljeni (2010)
    59. Jasmina (2010)
    60. Generacija 71 (2012)
    61. Ena zlahtna storija (2015– )

    Izmenjeno od: Shane; 04.05.2018 u 18:32.



  2. Sledeća 3 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 05:22.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1