+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Forum admin Мрвица avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    3.150
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    13.190
    Pohvaljen 12.723 puta u 3.052 postova
    Moć reputacije
    340

    Meg Ryan / Meg Rajan

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Meg Ryan / Meg Rajan

    IMDb



    Margaret Meri Emili En Hajra, poznatija kao Meg Rajan (eng. Meg Ryan), rođena 19. novembra 1961. godine u Ferfildu, u Konektikatu, SAD, je američka glumica. Roditelji su joj se razveli kada je imala 14 godina. Diplomirala je žurnalistiku na Njujorškom univerzitetu. Baš u to vreme počela je da se bavi glumom. Sama sebi je nadenula umetničko ime Meg Rajan.

    Glumačku karijeru započela je u televizijskim serijama, a prvu filmsku ulogu ostvarila je u holivudskom blokbasteru „Top gan“, zaigravši rame uz rame sa Tomom Kruzom. Godine 1987, na snimanju filma Stivena Spilberga „Unutrašnji svemir“, upoznala je Denisa Kvejda, svog budućeg supruga. Venčali su se 14. februara 1991. godine. Godinu dana posle venčanja rodila je sina Džeka Henrija Kvejda.

    Veliki proboj na filmskom platnu napravila je glumeći orgazam za vreme jela u restoranu kao Seli u filmu „Kad je Hari sreo Sali“.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Rich and Famous (1981)
    2. One of the Boys (1982– )
    3. ABC Afterschool Specials (1972–1997)
    4. Amityville 3-D (1983)
    5. As the World Turns (1956–2010)
    6. Charles in Charge (1984–1990)
    7. Wildside (1985– )
    8. Top Gun (1986)
    9. Armed and Dangerous (1986)
    10. Innerspace (1987)
    11. Promised Land (1987)
    12. D.O.A. (1988)
    13. The Presidio (1988)
    14. When Harry Met Sally... (1989)
    15. Joe Versus the Volcano (1990)
    16. The Doors (1991)
    17. Captain Planet and the Planeteers (1990–1996)
    18. Prelude to a Kiss (1992)
    19. Sleepless in Seattle (1993)
    20. Flesh and Bone (1993)
    21. When a Man Loves a Woman (1994)
    22. I.Q. (1994)
    23. French Kiss (1995)
    24. Restoration (1995)
    25. Courage Under Fire (1996)
    26. Anastasia: Adventures with Pooka and Bartok (1997)
    27. Addicted to Love (1997)
    28. Anastasia (1997)
    29. City of Angels (1998)
    30. Hurlyburly (1998)
    31. You've Got Mail (1998)
    32. Hanging Up (2000)
    33. Proof of Life (2000)
    34. Kate & Leopold (2001)
    35. In the Cut (2003)
    36. Against the Ropes (2004)
    37. The Simpsons (1989– )
    38. In the Land of Women (2007)
    39. The Deal (2008)
    40. My Mom's New Boyfriend / My Spy (2008)
    41. The Women (2008)
    42. Serious Moonlight (2009)
    43. Curb Your Enthusiasm (1999– )
    44. Web Therapy (2008– )
    45. Web Therapy (2011– )
    46. How I Met Your Dad (2014– )
    47. Fan Girl (2015)
    48. Ithaca (2015)
    Izmenjeno od: lisani; 18.04.2018 u 10:32.

  2. Sledeća 3 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Мрвица:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 03:44.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1