+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    5.811
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    1.058
    Pohvaljen 63.947 puta u 5.304 postova
    Moć reputacije
    598

    Mark Wahlberg / Mark Volberg

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Mark Wahlberg / Mark Volberg

    IMDb



    Mark Robert Michael Wahlberg (Boston, Massachusetts, 5. juna 1971.), američki glumac i bivši muzičar, nominovan za Oskara i osvajač nagrade BAFTA.

    Rodio se u bostonskoj četvrti Dorchester, kao najmlađi od devetoro dece. Majka je bila bankarska službenica, a otac je radio kao dostavljač.

    U sebi ima švedske, irske i krvi francuskih Kanađana. Poznat je po impresivnom telu, osobito mišićima. Odgajan je kao katolik, ali nikad nije maturirao, a bio je i u problemima sa zakonom. Imao je namanje 25 prijava, po vlastitom priznanju.

    Takođe je vrlo rano postao zavistan o kokainu. Prvobitno je bio muzičar i član grupe The Funky Bunch, ali je kasnije nastavio samostalnu karijeru. Muzikom se bavio od 1991. do 1997. godine. Bio je predgrupa NKOTB na njihovoj poslednjoj turneji. Glumi od 1993. godine, a do sada je ostvario niz zapaženih uloga. Ipak, najpoznatiji je kao Dirk Diggler u filmu Boogie Nights. Oženjen je i ima dvoje dece.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)

    Filmografija:

    1. The Ben Stiller Show (1993)
    2. Out All Night (1993)
    3. The Substitute (1993)
    4. Renaissance Man (1994)
    5. The Basketball Diaries (1995)
    6. Fear (1996)
    7. Traveller (1997)
    8. Boogie Nights (1997)
    9. The Big Hit (1998)
    10. The Corruptor (1999)
    11. Three Kings (1999)
    12. The Yards (2000)
    13. The Perfect Storm (2000)
    14. Planet of the Apes (2001)
    15. Rock Star (2001)
    16. The Truth About Charlie (2002)
    17. The Italian Job (2003)
    18. I Heart Huckabees (2004)
    19. Four Brothers (2005)
    20. Invincible (2006)
    21. The Departed (2006)
    22. Shooter (2007)
    23. We Own the Night (2007)
    24. The Happening (2008)
    25. Max Payne (2008)
    26. The Lovely Bones (2009)
    27. Date Night (2010)
    28. The Other Guys (2010)
    29. Entourage (2004-2010)
    30. The Fighter (2010)
    31. Contraband (2012)
    32. Ted (2012)
    33. Broken City (2013)
    34. Pain & Gain (2013)
    35. 2 Guns (2013)
    36. Lone Survivor (2013)
    37. Transformers: Age of Extinction (2014)
    38. The Gambler (2014)
    39. Mojave (2015)
    40. Entourage (2015)
    41. Ted 2 (2015)
    42. Daddy's Home (2015)
    43. Deepwater Horizon (2016)
    44. Transformers: The Last Knight (2017)
    45. Daddy's Home 2 (2017)
    46. All the Money in the World (2017)
    47. Shooter (2016– )
    48. Mile 22 (2018)
    49. Ballers (2015– )
    50. Instant Family (2018)
    51. Wonderland
    52. Untitled Basketball Project
    53. The Roman
    Izmenjeno od: Tikilimikili; 21.02.2019 u 11:35.

  2. Sledeća 2 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora mir-lav:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 03:03.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1