+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    5.811
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    1.058
    Pohvaljen 63.947 puta u 5.304 postova
    Moć reputacije
    598

    Chuck Norris / Čak Noris

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Chuck Norris / Čak Noris

    IMDb



    Karlos Rej „Čak“ Noris (engl. Carlos Ray Norris Jr. ) je američki filmski i televizijski glumac, politički aktivista i neporaženi karate šampion. Rođen je 10. marta 1940. godine u Rajanu, Oklahoma (SAD). Odrastao je u Oklahomi, Kanzasu i Kaliforniji, gde je završio srednju školu. Nakon što je odslužio vojsku u američkoj avijaciji na teritoriji Koreje, osniva svoju sopstvenu školu borilačkih veština, Čak Kuk Do. On je u vojsci razvio interes za borilačke veštine i 1968. osvaja titulu profesionalnog karate šampiona u srednjoj kategoriji. Noris je glumio u brojnim akcionim filmovima kao što je Put zmaja sa Brus Lijem. Nakon toga je glumio u tv seriji Voker, teksaški rendžer od 1993. do 2001. godine. Početkom devedesetih Čak Noris postaje pisac, govornik i finansijski sponzor za republikanske i evangelističke hrišćanske grupe. Godine 2005. na internetu se pojavio fenomen „činjenice o Čak Norisu“ koji opisuje različite moći Čaka Norisa, a sve to kao rezultat utiska koji je stvoren u filmovima o njemu kao žestokom momku.

    Noris je posvećeni Hrišćanin i politički konzervativac. Napisao je nekoliko knjiga o hrišćanstvu i donirao novac brojnim republikanskim kandidatima. Godine 2007. i 2008. bio je u kampanji Majka Hakabija koji se nominovao za predsednika.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)

    Filmografija:

    1. The Wrecking Crew (1968)
    2. The Way of the Dragon (1972)
    3. The Student Teachers (1973)
    4. Huang mian lao hu (1974)
    5. Breaker! Breaker! (1977)
    6. Good Guys Wear Black (1978)
    7. A Force of One (1979)
    8. The Octagon (1980)
    9. An Eye for an Eye (1981)
    10. Silent Rage (1982)
    11. Forced Vengeance (1982)
    12. Lone Wolf McQuade (1983)
    13. Missing in Action (1984)
    14. Missing in Action 2: The Beginning (1985)
    15. Code of Silence (1985)
    16. Invasion U.S.A. (1985)
    17. The Delta Force (1986)
    18. Firewalker (1986)
    19. Braddock: Missing in Action III (1988)
    20. Hero and the Terror (1988)
    21. Delta Force 2: The Colombian Connection (1990)
    22. The Hitman (1991)
    23. Sidekicks (1992)
    24. Wind in the Wire (1993)
    25. Hellbound (1994)
    26. Walker Texas Ranger 3: Deadly Reunion (1994)
    27. Top Dog (1995)
    28. Forest Warrior (1996)
    29. Logan's War: Bound by Honor (1998)
    30. Sons of Thunder (1999)
    31. Martial Law (2000)
    32. The President's Man (2000)
    33. Walker, Texas Ranger (1993-2001)
    34. The President's Man: A Line in the Sand (2002)
    35. Bells of Innocence (2003)
    36. Walker, Texas Ranger: Trial by Fire (2005)
    37. The Cutter (2005)
    38. The Expendables 2 (2012)
    Izmenjeno od: lisani; 20.04.2018 u 16:28.

  2. Sledeća 3 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora mir-lav:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 03:21.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1