+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Top poster Derek Trotter avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    Nelson Mandela House, Peckam
    Postovi
    2.078
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    2.118
    Pohvaljen 3.967 puta u 1.327 postova
    Moć reputacije
    219

    Nuri Bilge Ceylan / Nuri Bilge Džejlan

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Nuri Bilge Ceylan / Nuri Bilge Džejlan

    IMDb



    Nuri Bilge Džejlan (Istambul, 26.januar 1959.), turskli je reziser,producent,scenarista

    Autor filmova Kasaba i Majski oblaci, reditelj Nuri Bilge Džejlan, osvajanjem gran prija u Kanu za film Hladan, preko noći postaje međunarodno priznat.

    I za naredna ostvarenja osvaja nagrade, kao i za poslednji film Bilo jednom u Anadoliji, na prošlogodišnjem Kanskom festivalu.

    Karijeru je započeo kao glumac, da bi vrlo brzo otkrio ljubav prema svakom segmentu filma, od pisanja, scenarija, snimanja, do režije.

    rts
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:
    01. Cocoon (1995)
    02. The Town (1997)
    03. Clouds of May (1999)
    04. Distant (2002)
    05.Climates (2006)
    06.Three Monkeys (2008)
    07. Once Upon a Time in Anatolia (2011)
    08. Kis uykusu (2014)
    Izmenjeno od: Shane; 30.04.2018 u 15:55.
    This time next year we'll be millionaires

  2. Sledeća 3 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Derek Trotter:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 06:49.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1