+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Top poster Derek Trotter avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    Nelson Mandela House, Peckam
    Postovi
    2.078
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    2.116
    Pohvaljen 3.957 puta u 1.324 postova
    Moć reputacije
    219

    Chan-wook Park / Čan vuk Park

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Chan-wook Park / Čan vuk Park

    IMDb



    Chan-wook Park (hangul: 박찬욱, Seoul, 23. avgust 1963.) je južnokorejski filmski redatelj, scenarist, producent i bivši filmski kritičar.
    Čan-vuk Park zaista neguje svoje likove i pruža im dovoljno vremena da se temeljno i postepeno razvijaju. Narativ je ispunjen brojnim repeticijama određenih sekvenci iz različitih kadrova i perspektiva koje fenomenalno obrađuje događaje u filmu. Ako smatrate ovakve stvari kao “dosadnim”, onda odustanite od gledanja autorskih filmova i prepustite se besmislenim blokbasterima.

    wikipedia, fastserbia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:
    01. Moon Is the Sun's Dream (1992)
    02. Saminjo (1997)
    03. Judgement (1999)
    04. J.S.A.: Joint Security Area (2000)
    05. Boksuneun naui geot / Sympathy for Mr. Vengeance (2002)
    06. If You Were Me (2003)
    07. Oldeuboi / Oldboy (2003)
    08. Three Extremes (2004)
    09. Chinjeolhan geumjassi / Lady Vengeance (2005)
    10. I'm a Cyborg, But That's OK (2006)
    11. Thirst (2009)
    12. Night Fishing (2011)
    13. 60 Seconds of Solitude in Year Zero (2011)
    14. Day Trip (2012)
    15. Stoker (2013
    16. A Rose Reborn (2014)
    Izmenjeno od: Shane; 22.04.2018 u 21:18.
    This time next year we'll be millionaires

  2. Sledeća 3 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Derek Trotter:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 08:59.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1