+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.527
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.857
    Pohvaljen 44.214 puta u 9.321 postova
    Moć reputacije
    1274

    Carolina Cerezuela / Karolina Cerezuela

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Carolina Cerezuela / Karolina Cerezuela

    IMDb



    Karolina Cerezuela je rođena14. januara 1980. u Elche, Alicante, Španija kao Karolina Cerezuela Gil. Ona je glumica, poznata po ulozi u La verdad de Laura (2002) , Peligrosas (2006) i seriji Hospital Central (2000). U braku je sa Karlos Moja, čuvenim teniserom od 7. jula 2011. godine i sa njima ima troje dece.

    Imdb
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:


    1. Arrayán (2001–2013)
    2. El secreto (2001– )
    3. La verdad de Laura (2002)
    4. Paraíso (2000–2003)
    5. Paco y Veva (2004)
    6. Mis adorables vecinos (2004–2006)
    7. Aquí no hay quien viva / Moje drage komsije (2003–2006)
    8. El comisario (1999–2009)
    9. Los Serrano / Seranovi (2003–2008)
    10. Amistades peligrosas (2006)
    11. Trío de ases (2006)
    12. Manolo & Benito Corporeision (2006– )
    13. Hospital Central (2000–2012)
    14. Camera café (2005– )
    15. Fibrilando (2009)
    16. Amigos... (2011)


    Izmenjeno od: Shane; 22.04.2018 u 21:16.



  2. Sledeća 2 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 16:23.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1