+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor željko avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    5.771
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    310
    Pohvaljen 49.448 puta u 4.405 postova
    Moć reputacije
    599

    Stephen Amell / Stiven Amel

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Stephen Amell / Stiven Amel

    IMDb



    Stiven Amel, rođen 8. maja 1981. godine u Torontu (Ontario, Kanada) i kanadski je glumac. Oženjen je 25. decembra 2012. sa Kasandrom Džin. Amelov rođak je glumac Robi Amel.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    01. Queer as Folk (2000–2005)
    02. Degrassi: The Next Generation (2001– )
    03. 1-800-Missing (2003–2006)
    04. Tilt (2005– )
    05. Beautiful People (2005–2006)
    06. Dante's Cove (2005– )
    07. The House Next Door (2006)
    08. The Tracey Fragments (2007)
    09. ReGenesis (2004–2008)
    10. Closing the Ring (2007)
    11. Rent-a-Goalie (2006– )
    12. Screamers: The Hunting (2009)
    13. 'Da Kink in My Hair (2007– )
    14. Flashpoint (2008–2012)
    15. The Cutting Edge: Fire & Ice (2010)
    16. Blue Mountain State (2010– )
    17. CSI: Miami (2002–2012)
    18. NCIS: Los Angeles (2009– )
    19. The Vampire Diaries (2009– )
    20. Justice for Natalee Holloway (2011)
    21. Stay with Me (II) (2011)
    22. CSI: Crime Scene Investigation (2000– )
    23. 90210 (2008–2013)
    24. Hung (2009–2011)
    25. New Girl (2011– )
    26. Private Practice (2007–2013)
    27. Heartland (II) (2007– )
    28. Injustice: Gods Among Us (2013)
    29. When Calls the Heart (2013)
    30. LEGO Batman 3: Beyond Gotham (2014)
    31. The Flash (2014– )
    31. Vixen (2015)
    32. Arrow (2012– )
    33. Whatever Makes You Happy (pred-proizvodnja)
    Izmenjeno od: Shane; 02.05.2018 u 22:38.
    Sve moje ripove možete prepoznati po nastavku ZEX. Ako postoji bilo koji problem u vezi mojih uploada ja bih Vas zamolio da me obavestite putem poruke.


  2. Sledeća 2 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora željko:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 03:55.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1