+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Fast Serbia v2 Caffe на брзину avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    715
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.963
    Pohvaljen 2.827 puta u 1.214 postova
    Moć reputacije
    86

    Anita Mancic / Anita Mančić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Anita Mancic / Anita Mančić

    IMDb



    Anita Mančić, rođena 30.09.1968. godine u Zemunu, jedna od najtalentovanijih i najpopularnijih srpskih glumica.

    Više od dvadeset godina je na daskama i pred kamerama, a njen život nikada nije bio tema žute štampe, niti su je pratili skandali i tračevi. Ostvarila je nezaboravne uloge, njena moć transformacije je neverovatna. U braku je od 2001. godine, iako je sa svojim suprugom Bojanom, pre braka bila u vezi više od deset godina. Iako rođena Zemunka, dobar je deo detinjstva provela u Pirotu.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Pocetni udarac (1990)
    2. Kolubarska bitka (1990)
    3. Kuca za rusenje (1991)
    4. Zaboravljeni (1991– )
    5. Najtopliji dan u godini / The Hottest Day of the Year (1991)
    6. Obraz uz obraz: Novogodisnji special (1991)
    7. Bulevar revolucije (1992)
    8. Gorila se kupa u podne / Gorilla Bathes at Noon (1993)
    9. Namestena soba (1993)
    10. Filumena Marturano (1996)
    11. Tango je tuzna misao koja se plese (1997)
    12. Porodicno blago (1998–2002)
    13. Novogodisnje vencanje (2002)
    14. Najbolje godine (2003– )
    15. Nasa mala redakcija (2002– )
    16. Skela (2004)
    17. Lift (2004– )
    18. Budjenje iz mrtvih / Awaking from the Dead (2005)
    19. M(j)esoviti brak (2003– )
    20. Drugo stanje (2006– )
    21. Bora pod okupacijom (2007)
    22. Uspavanka za decaka (2007)
    23. Premijer (2007– )
    24. Ljubav i drugi zlocini / Love and Other Crimes (2008)
    25. Nasa mala klinika (2007– )
    26. Ulica lipa (2007– )
    27. U sosu (2009– )
    28. Sva ta ravnica (2009– )
    29. Montevideo, Bog te video / Montevideo: Taste of a Dream (2010)
    30. Parada / The Parade (2011)
    31. Praktican vodic kroz Beograd sa pevanjem i plakanjem / Practical Guide to Belgrade with Singing and Crying (2011)
    32. Ratovi (2012)
    33. Smrt coveka na Balkanu / Death of a Man in the Balkans (2012)
    34. Mamaros (2013)
    35. Gde je Nađa? (2013)
    36. Top je bio vreo (2013)
    37. Montevideo, Bog te video (2012– )
    38. Gorcilo - Jesi li to dosao da me vidis (2015)
    39. Otadzbina (2015)
    40. Vrati se, Zone (2016)
    Izmenjeno od: lisani; 18.04.2018 u 19:29.

  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora на брзину:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 07:59.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1