+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Forum admin Мрвица avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    3.108
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    12.924
    Pohvaljen 12.400 puta u 3.005 postova
    Moć reputacije
    335

    Anica Dobra / Anica Dobra

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Anica Dobra / Anica Dobra

    IMDb



    Anica Dobra (rođena 3. juna 1963. godine u Beogradu) je srpska filmska i pozorišna glumica koja često glumi i u nemačkim filmovima.

    Dobra je od 1977. do 1981. godine živela u Frankfurtu na Majni, u Nemačkoj. Nakon toga se vraća u Beograd, gde upisuje Akademiju Dramskih Umetnosti. Diplomirala je 1987.
    Živi u Beogradu, udata je i ima ćerku Minu.

    Debitovala je u kratkometražnom filmu „Pera Panker“ 1985. godine. Za film „Već viđeno“ snimljen 1987. godine, dobila je nagradu na Filmskom festivalu u Puli. Godine 1988. svoju glumačku karijeru potvrdila je ulogom pevačice u filmu „Balkan ekspres“. U međuvremenu je nastupala u Ateljeu 212 i Zvezdara teatru.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:
    1. Pera Panker (1985)
    2. Pokondirena tikva (1986)
    3. Zivot radnika (1987)
    4. Vec vidjeno / Deja vu / Reflections (1987)
    5. Ivanov (1987)
    6. Zivot sa stricem (1988)
    7. Metla bez drske (1989– )
    8. Sabirni centar / The Meeting Point (1989)
    9. Balkan ekspres 2 / Balkan Express 2 (1988)
    10. Kako je propao rokenrol / The Fall of Rock & Roll (1989)
    11. Seobe II (1989)
    12. Balkan ekspres 2 (1989– )
    13. Rosamunde (1990)
    14. Spieler (1990)
    15. Wildfeuer (1991)
    16. Nie im Leben (1991)
    17. Tito i ja / Tito and Me (1992)
    18. Crni bombarder / The Black Bomber (1992)
    19. 5 Zimmer, Küche, Bad (1992)
    20. Die Männer vom K3 (1988–2003)
    21. Broz i ja (1993– )
    22. Polismördaren (1994)
    23. Frauen sind was Wunderbares (1994)
    24. Wachtmeister Zumbühl (1994)
    25. Roula (1995)
    26. Honigmond (1996)
    27. Schlag 12 (1996)
    28. Wolffs Revier (1992–2006)
    29. Tödliche Schwesterliebe (1996)
    30. 5 Stunden Angst - Geiselnahme im Kindergarten (1996)
    31. Balkan Island: The Last Story of the Century (1997)
    32. Nackt im Cabrio (1997)
    33. Schimanski (1997– )
    34. Geisterstunde - Fahrstuhl ins Jenseits (1997)
    35. Frau zu sein bedarf es wenig (1998)
    36. Das merkwürdige Verhalten geschlechtsreifer Großstädter zur Paarungszeit (1998)
    37. ¿Bin ich schön? (1998)
    38. Tockovi (1998)
    39. Weekend mit Leiche (1998)
    40. Anwalt Abel (1988–2001)
    41. Erleuchtung garantiert (1999)
    42. Alphamann: Die Selbstmörderin (1999)
    43. Der Bulle von Tölz (1996– )
    44. Fast ein Gentleman (2000– )
    45. Falling Rocks (2000)
    46. Mutter wider Willen (2000)
    47. Natasa / Natasha (2001)
    48. SK Kölsch (1999–2006)
    49. Mayday! Überfall auf hoher See (2001)
    50. Der Verleger (2001)
    51. Ein Hund für alle Fälle (2002)
    52. Der Freund meiner Mutter (2002)
    53. Dienstreise - Was für eine Nacht (2002)
    54. Sperling (1996–2007)
    55. Tigeraugen sehen besser (2003)
    56. Der Herr der Wüste (2003)
    57. ABC des Lebens (2003)
    58. Edel & Starck (2002–2005)
    59. Das Traumhotel (2004– )
    60. Ein Baby zum Verlieben (2004)
    61. Mogelpackung Mann (2004)
    62. Ivkova slava / Ivko's Feast (2005)
    63. Die Alpenklinik (2006)
    64. Spezialauftrag: Kindermädchen (2006)
    65. Ein Familienschreck kommt selten allein (2006)
    66. Ein Hauptgewinn für Papa (2006)
    67. Aszendent Liebe (2006)
    68. Tatort (1970– )
    69. Klopka / The Trap (2007)
    70. Noch ein Wort und ich heirate dich! (2007)
    71. Die Alpenklinik - Eine Frage des Herzens (2007)
    72. Schöne Aussicht (2007)
    73. Ljubav i drugi zlocini / Love and Other Crimes (2008)
    74. Verrückt nach Emma (2008)
    75. Die Alpenklinik - Aus heiterem Himmel (2008)
    76. Ein Ferienhaus in Marrakesch (2008)
    77. Universalove (2008)
    78. Mein Schüler, seine Mutter & ich (2008)
    79. Die Alpenklinik - Riskante Entscheidung (2009)
    80. Neko me ipak ceka / Someone is Still Waiting (2009)
    81. Zena sa slomljenim nosem / The Woman with a Broken Nose (2010)
    82. Weihnachten im Morgenland (2010)
    83. Ein Sommer in Paris (2011)
    84. Frau Ajnštajn (2011)
    85. SOKO Leipzig (2011– )
    86. Der Mann, der alles kann (2012)
    87. Geliebtes Kind (2012)
    88. SOKO 5113 (1978– )
    89. Der Vollgasmann (2013)
    90. Gde je Nadja? (2013)
    91. Odeljenje (2014– )
    92. Otvorena vrata 2 (2013– )
    93. Enklava (2014)
    94. Rosamunde Pilcher (1993– )
    95. Beste Feinde (2016)
    96. Auf Augenhöhe (2016)
    97. Dr. Klein (2014– )
    98. SOKO Stuttgart (2009– )
    99. Das Pubertier (2017– )
    100. Ubice moga oca (2016– )
    101. Crno-bijeli svijet (2015– )
    102. Koreni (2018)
    103. Wie der Soldat das Grammofon repariert
    Izmenjeno od: lisani; 20.04.2018 u 16:13.

  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Мрвица:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 06:51.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1