+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 123 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Ana Sofrenovic / Ana Sofrenović

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Ana Sofrenovic / Ana Sofrenović

    IMDb



    Ana Sofrenović, rođena u Beogradu, 18. septembra 1972. godine, srpska je filmska i pozorišna glumica.

    Rođena je u mešovitoj srpsko-britanskoj porodici. Pored uspešnog bavljenja glumom Ana Sofrenović je potvrđena pevačica, prevashodno džez i filmske muzike. Od 1999. godine živi u Londonu sa mužem, glumcem Draganom Mićanovićem i ćerkom, ali nije prestala da radi u Srbiji. Godine 1999. dobila je Caricu Teodoru na Filmskim susretima u Nišu za ulogu Tijane u filmu Nebeska udica.

    U Engleskoj je glumila u serijama: Ultimat Fors, Poroci i Holbi Siti, u kojoj je tumačila lik Marije Ovčar od 2000. do 2002. godine. Kao prevačica debitovala je u filmu Kaži zašto me ostavi iz 1993. pevajući naslovnu pesmu. Godine 2005. na 37. Bemusu nastupila je u operi Orfej i Euridika. Januara 2006. godine nastupila je u Karnegi Holu u Njujorku u okviru koncerta koji je priredila Meredit Mank.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    01. Rugalice i ubice (1994)
    02. Pokvarenjak (1994)
    03. Paket aranzman (1995)
    04. Ubistvo s predumisljajem / Premeditated Murder (1995)
    05. Znakovi (1995)
    06. Balkanska pravila (1997)
    07. Tango je tuzna misao koja se plese (1997)
    08. Nasa engleskinja / Our Englishwoman (1997)
    09. Ljubav, zenidba i udadba (1997)
    10. Bure baruta / Cabaret Balkan (1998)
    11. Legionar (1998)
    12. Raskrsce (1998)
    13. Nebeska udica / Sky Hook (2000)
    14. The Vice (1999–2003)
    15. London's Burning (1988–2002)
    16. Holby City (1999– )
    17. Saht / Šaht (2002)
    18. Ultimate Force (2002–2006)
    19. Volim te najvise na svetu (2003)
    20. Strange (2003– )
    21. Mali svet / A Small World (2003)
    22. Pad u raj / Falling in the Paradise (2004)
    23. Mathilde (2004)
    24. Dva (2007)
    25. Agi i Ema (2007)
    26. The Brothers Bloom / Braća Blum (2008)
    27. Van kontrole (2010)
    28. The Touch (2012)
    29. Doktor Rej i djavoli / Doctor Ray and the Devils (2012)
    30. The Raven / Gavran (2012)
    31. Djecaci iz ulice Marksa i Engelsa (2014)
    32. Ariadne's Thread (2014)
    33. Despite the Falling Snow (2015)
    34. Revolt (2015)
    Izmenjeno od: Shane; 20.04.2018 u 21:57.

  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora dokica89:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 04:52.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1