+ Odgovori
Rezultati 1 do 2 od 2






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.426
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.350
    Pohvaljen 42.921 puta u 9.230 postova
    Moć reputacije
    1264

    Ana Franic / Ana Franić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Ana Franic / Ana Franić

    IMDb



    Ana Franić (Beograd, 7. oktobar 1981) je srpska glumica.

    Ana Franić je rođena u Beogradu 7. oktobra 1981, gde je završila osnovnu i srednju školu. Diplomirala je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, smer gluma, u klasi prof. Predraga Bajčetića i Anite Mančić. Od 2001. godine ostvaruje, u kontinuitetu, glavne i velike uloge u svim medijima i sarađuje sa najznačajnijim rediteljima i glumcima.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Klasa 2002 (2002)
    2. Zona Zamfirova (2002)
    3. Zona Zamfirova (2002– )
    4. Podijum (2002–2003)
    5. Laku noc, deco (2003– )
    6. Najbolje godine (2003– )
    7. Disi duboko (2004)
    8. Budjenje iz mrtvih / Awaking from the Dead (2005)
    9. M(j)esoviti brak (2003– )
    10. Odbacen / The Reject (2007)
    11. Smrtonosna motoristika (2007)
    12. Zaustavi vreme (2008– )
    13. Na lepom plavom Dunavu / The Beautiful Blue Danube (2008)
    14. U prolazu (2009)
    15. Na lepom plavom Dunavu (2009– )
    16. Ulica lipa (2007– )
    17. Igra istine (2011– )
    18. Il commissario Nardone (2012)
    Izmenjeno od: Shane; 20.04.2018 u 21:55.



  2. #2
    OjAlija
    Gost

    Bravo

    hvala


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 07:33.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1