+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.468
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.835
    Pohvaljen 43.862 puta u 9.298 postova
    Moć reputacije
    1268

    Aleksandar Gajin / Aleksandar Gajin

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Aleksandar Gajin / Aleksandar Gajin

    IMDb



    Rođen u Novom Sadu 23. novembra 1965. Gimnaziju završio u Novom Sadu 1983. Akademiju umetnosti, glumu završio u Novom Sadu u klasi profesora Petra Banićevića 1987. U stalnom angažmanu u Srpskom narodnom pozorištu od 7. marta 1988. godine.

    Srpsko narodno pozoriste
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    01. Heroj ulice (1989)
    02. Divlji svetac (1989)
    03. Jevreji dolaze (1992)
    04. Memo (2004)
    05. Zauvijek mlad (2009– )
    06. Lo scandalo della Banca Romana (2010)
    07. Sva ta ravnica (2009– )
    08. Kao rani mraz / An Early Frost (2010)
    09. Frau Ajnstajn (2011)
    10. Ravna Gora (2013– )
    11. Praznicna trilogija (2014– )
    12. Bacin salas (2015)
    Izmenjeno od: Shane; 20.04.2018 u 21:41.



  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 02:31.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1