+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Prijatelj foruma skip avatar
    Datum registracije
    28.12.2012
    Postovi
    1.099
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    3.259
    Pohvaljen 2.699 puta u 972 postova
    Moć reputacije
    117

    Willa Holland / Vila Holand

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Willa Holland / Vila Holand

    IMDb



    Vila Džoana Čens Holand, rođena 18 juna 1991 godine u Los Anđelesu - Kalifornija. Glumica je i model. Glumom je počela da se bavi nagovorom svoje majke na koju je Stiven Spilberg imao jak uticaj da ohrabri pomenutu. Najpoznatija uloga joj je kao Ketlin Kuper u televizijskoj seriji The O.C. (2003–2007).

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Pacific Standard Time (2015)
    2. Arrow (TV Series 2012– ) - TV
    3. Tiger Eyes (2012) / Oči tigra
    4. Straw Dogs (2011)
    5. Kingdom Hearts: Birth by Sleep (2010) - video igra - glas
    6. Chasing 3000 (2010)
    7. Legion (2010) / Vojska palih anđela
    8. Gossip Girl (2007–2012)
    9. A Summer in Genoa (2008) aka "Genova"
    10. Middle of Nowhere (2008)
    11. Garden Party (2008)
    12. The O.C. InfoThe O.C. (2006) - TV
    13. Scarface: The World Is Yours (2006) - video igra - glas
    14. Ordinary Madness (2001)
    Izmenjeno od: lisani; 18.04.2018 u 10:34.

  2. Sledeća 4 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora skip:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 08:04.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1