+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Fast Serbia v2 Caffe на брзину avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    717
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.975
    Pohvaljen 2.833 puta u 1.216 postova
    Moć reputacije
    86

    Simon Baker / Simon Bejker

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Simon Baker / Simon Bejker

    IMDb



    Simon Baker (Launceston, Tasmanija, 30. srpnja 1969.) - australski glumac i redatelj. Najpoznatiji je po tv-seriji Mentalist. Bakerova majka Elizabeth Labberton bila je učiteljica engleskog jezika u srednjoj školi, a njegov otac radio je kao mehaničar i domar. Brzo nakon njegovog rođenja roditelji se razvode, ali njegova majka se ponovno ženi. Ima jednu sestru i jednog mlađeg polubrata. Nakon mature u Sydney-u kreće na nazat za medicinsko osoblje koji nikad nije završio.

    Kao glumac pojavljuje se prvi put 1992. godine. Nakon par nastupa u različitim TV serijama, kao npr. australske sapunice Home and Away ili serijalu Heartbreak High, dodijeljena mu je nagrada Logie Award (TV-nagrada za "Najomiljenog mladog glumca" (Most Popular New Talent)) za nastup u sapunici E Street.

    1997. godine odglumio je ulogu u filmu L.A. Confidential redatelja Curtis Hanson gdje je postao poznat većoj publici. Simon Baker oženjen je s glumicom Rebecca Rigg i zajedno imaju troje djece.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Midnight Magic (1988)
    2. E Street (1989–1993)
    3. Tales from the Crypt (1989–1996)
    4. A Country Practice (1981–1993)
    5. G.P. (1989–1996)
    6. Home and Away (1988– )
    7. Which Way to the War (1994)
    8. Naked (1995– )
    9. Naked: Stories of Men (1996– )
    10. Sweat (1996– )
    11. Heartbreak High (1994–1999)
    12. The Last Best Place (1996)
    13. L.A. Confidential (1997)
    14. Most Wanted (1997)
    15. Restaurant (1998)
    16. Judas Kiss (1998)
    17. Love from Ground Zero (1998)
    18. Ride with the Devil (1999)
    19. Secret Men's Business (1999)
    20. Sunset Strip (2000)
    21. Red Planet (2000)
    22. The Affair of the Necklace (2001)
    23. Book of Love (2004)
    24. The Guardian (2001–2004)
    25. The Ring Two (2005)
    26. Land of the Dead (2005)
    27. Something New (2006)
    28. The Devil Wears Prada (2006)
    29. Smith (2006–2007)
    30. Sex and Death 101 (2007)
    31. The Key to Reserva (2007)
    32. The Lodger (2009)
    33. Not Forgotten (2009)
    34. Women in Trouble (2009)
    35. The Killer Inside Me (2010)
    36. Margin Call (2011)
    37. I Give It a Year (2013)
    38. The Mentalist (2008–2015)
    39. Breath
    Izmenjeno od: lisani; 19.04.2018 u 18:55.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 06:40.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1