+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor lisani avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    595
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    8
    Pohvaljen 434 puta u 278 postova
    Moć reputacije
    70

    Evangeline Lilly / Evandželin Lili

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Evangeline Lilly / Evandželin Lili

    IMDb



    Nikol Evandželin Lili (3. avgust 1979) je kanadska glumica, najpoznatija po ulogama Kejt Ostin u ABC-ovoj naučnofantastičnoj drami Izgubljeni i Koni Džejms u oskarom nagrađenom filmu Katanac za bol.

    Pošto ju je zapazila agencija Ford na ulicama Kelowna, grada na jugoistoku Kanade, Evangeline je šest meseci kasnije otišla u Vankuver na studije međunarodnih odnosa, na Univerzitetu Britanske Kolumbije. Posle nekoliko nastupa u televizijskim reklamama, izabrala je da potisne svoju glumačku karijeru i da se potpuno posveti studijama. Dve godine kasnije jedan prijatelj ju je ubedio da stane pred filmsku kameru. Ubrzo je dobila ulogu statiste u seriji KINGDOM HOSPITAL i na filmu THE LONG WEEK-END. Januara 2004. Lilly dobija svoju prvu veliku ulogu u IZGUBLJENIMA (THE LOST), seriji društva ABC kojoj se smeši planetarni uspeh. Ona igra Kate, ženu odlučnu da preživi. Delo J.J. Abramsa, Damona Lindelofa i Jeffreyja Liebera, IZGUBLJENI su osvojili Zlatan globus 2006. za najbolju seriju, u dramskoj sekciji, kao i Zajedničku nagradu za interpretaciju u dramskoj seriji Screen Actors Guild Awards. Evangeline Lilly je takođe bila nominovana za nagradu Teen Choice Award "Izbor glumice iz dramske serije" kao i za Zlatan globus 2007.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Judgment Day (2002– )
    2. Stealing Sinatra (2003)
    3. The Lizzie McGuire Movie (2003)
    4. Freddy vs. Jason / A Nightmare on Elm Street 8 (2003)
    5. Tru Calling (2003–2005)
    6. Smallville (2001–2011)
    7. Kingdom Hospital (2004– )
    8. White Chicks (2004)
    9. The Long Weekend (2005)
    10. The Hurt Locker (2008)
    11. Afterwards (2008)
    12. Lost (2004–2010)
    13. Real Steel (2011)
    14. The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013)
    15. The Hobbit: The Battle of the Five Armies (2014)
    16. Ant-Man (2015)
    17. Ant-Man and the Wasp (2018)
    Izmenjeno od: Shane; 15.12.2017 u 20:00.

  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora lisani:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 09:04.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1