+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor lisani avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    595
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    8
    Pohvaljen 434 puta u 278 postova
    Moć reputacije
    70

    Milo Ventimiglia / Majlo Ventimilija

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Milo Ventimiglia / Majlo Ventimilija

    IMDb



    Majlo Ventimilija (engl. Milo Ventimiglia) je američki glumac, rođen 8. jula 1977. godine u Anahajmu, Kalifornija (SAD). Najpoznatije uloge je ostvario kao Piter Petreli u TV seriji Heroji, Džes Marijano u TV seriji Gilmore Girls i kao Roki Balboa mlađi u filmu Roki Balboa. Njegov otac ima sicilijanske, a majka engleske, irske, škotske, francuske i čeroki korijene. Kao osamnaestogodišnjak, nakon brojnih uloga u školskim predstavama, Milo je dobio stipendiju od neprofitne kazališne kompanije "American Conservatory Theater", za potrebe njihovog ljetnog programa. Prije toga pohađao je srednju školu u Orange Countyju, a u Los Angelesu je upisao sveučilište "UCLA", ali nije diplomirao.

    Milo Ventimiglia karijeru je počeo 1997. ulogom gay tinejdžera Jasona u Boys Life 2, filmu koji govori o tome kako preživjeti kao homoseksualac u Americi. Gostovao je i u brojnim poznatim TV serijama, kao što su Princ iz Bel-Aira, CSI: Las Vegas, Sabrina, mala vještica, Zakon i red: Odjel za žrtve i Školske tajne. Imao je i glavnu ulogu u dramskoj seriji FOX TV-a Opposite Sex, za koju je snimljeno osam epizoda. Od 2001. do 2004. igrao je lik Jessa Marianoa u TV seriji Gilmoreice, nakon čega je potpisao ugovor za spin-off radnog naziva Windwarf Circle, no serija nikad nije zaživjela zbog previsokih troškova. U trećoj i posljednjoj sezoni NBC-jeve dramske serije American Dreams utjelovio je lik Chrisa Piercea, buntovnog dečka Meg Pryor, koju je glumila mlađa mu kolegica Brittany Snow. Godine 2003., zajedno s najboljim prijateljem Russom Cundiffom, postaje suvlasnik filmske i televizijske kompanije "Divide Pictures". Za potrebe kampanje "WB Images Campaigns" televizijska mreža "Warner Bros" 2003. i 2004. godine angažirala ga je kao pomoćnog redatelja za reklame popularnih serija kao što su Gilmoreice, Tree Hill, Čarobnice, Smallville i U sedmom nebu. Igrao je i jednu od glavnih uloga (Richard Thorne) u seriji The Bedford Diaries.

    Tijekom duže pauze od televizijskog i redateljskog rada imao je sporedne uloge u hororima Prokleti (film) i Ostati živ, potom glavnu uloge u kratkometražnom filmu Intelligence, te komediji Prljava posla. Također je igrao Roberta Balbou, Rockyjevog sina, u posljednjem dijelu filma Rocky Balboa. Paralelno sa snimanjem TV serije Heroji Milo je angažiran i u drugim projektima. Tako se pojavio u videospotu pop/R&B pjevačice Fergie, za njezinu pjesmu Big Girls Don't Cry. Rame uz rame sa "čarobnicom" Alyssom Milano imao je glavnu ulogu u trileru Pathology. Nakon rada sa scenaristima Markom Neveldineom i Brianom Taylorom, Milo se pojavio i u njihovom sljedećem filmu Gamer.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. The Fresh Prince of Bel-Air (1990–1996)
    2. Must Be the Music (1996)
    3. Sabrina, the Teenage Witch (1996–2003)
    4. Saved by the Bell: The New Class (1993–2000)
    5. Rewind (1997– )
    6. EZ Streets (1996–1997)
    7. Boys Life 2 (1997)
    8. Brooklyn South (1997–1998)
    9. Kelly Kelly (1998– )
    10. One World (1998–2001)
    11. She's All That (1999)
    12. Speedway Junky (1999)
    13. Promised Land (1996–1999)
    14. Massholes (2000)
    15. Opposite Sex (2000– )
    16. CSI: Crime Scene Investigation (2000–2015)
    17. Nice Guys Finish Last (2001)
    18. Winter Break (2003)
    19. Boston Public (2000–2004)
    20. Law & Order: Special Victims Unit (1999– )
    21. Gramercy Park (2004)
    22. Cursed (2005)
    23. American Dreams (2002–2005)
    24. Dirty Deeds (2005)
    25. Intelligence (2006)
    26. Stay Alive (2006)
    27. Gilmore Girls (2000–2007)
    28. The Bedford Diaries (2006– )
    29. Rocky Balboa (2006)
    30. Pathology (2008)
    31. Robot Chicken (2001– )
    32. Gamer (2009)
    33. Armored (2009)
    34. Heroes (2006–2010)
    35. Order of Chaos (2010)
    36. Iron Man (2010– )
    37. Suite 7 (2010– )
    38. The Temp Life (2006– )
    39. Fight for Your Right Revisited (2011)
    40. The Divide (2011)
    41. Wolverine (2011– )
    42. Blade (2011– )
    43. X-Men: Destiny (2011)
    44. That's My Boy (2012)
    45. Kiss of the Damned (2012)
    46. Static (2012)
    47. Breaking at the Edge (2013)
    48. Killing Season (2013)
    49. Grown Ups 2 (2013)
    50. Mob City (2013– )
    51. Chosen (2013– )
    52. Grace of Monaco (2014)
    53. Tell (2014)
    54. Walter (2015)
    55. Wild Card (2015)
    56. Ultimate Spider-Man (2012– )
    57. Gotham (2014– )
    58. The PET Squad Files (2013– )
    59. The Whispers (2015– )
    60. Con Man (2015)
    61. The League (2009– )
    62. The Comments (2015)
    63. Devil's Gate
    64. Madtown (2016)

    Izmenjeno od: Shane; 11.10.2018 u 18:14.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 06:25.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1