+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Fast Serbia v2 Caffe на брзину avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    715
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.963
    Pohvaljen 2.827 puta u 1.214 postova
    Moć reputacije
    86

    Megan Fox / Megan Foks

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Megan Fox / Megan Foks

    IMDb



    Megan Fox (Rockwood, Tennessee, 16. maja 1986.) američka je glumica i model, irskih, talijanskih, francuskih i čerokijskih korijena. Počela je pohađati satove glume i plesa s pet godina. Kad je imala deset godina, preselila se na Floridu, gdje je završila školu, nakon čega je, zbog posla modela, otišla u Los Angeles.

    Na filmu je debitirala 2001. godine ulogom u filmu Holiday in the Sun. Najpoznatija je po ulogama u filmovima Transformeri i Transformeri: Osveta poraženih, u kojima glumi uz Shiu LaBeoufa, kao i po ulozi u TV seriji Moja slavna sestra.

    Časopis za muškarce FHM proglasio ju je najseksi ženom svijeta za 2008. godinu.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Holiday in the Sun (2001)
    2. Ocean Ave. (2002–2003)
    3. Bad Boys II (2003)
    4. What I Like About You (2002–2006)
    5. Two and a Half Men (2003–2015)
    6. Confessions of a Teenage Drama Queen (2004)
    7. The Help (2004– )
    8. Crimes of Fashion (2004)
    9. Hope & Faith (2003–2006)
    10. Transformers (2007)
    11. Transformers: The Game (2007)
    12. How to Lose Friends & Alienate People (2008)
    13. Whore (2008)
    14. Transformers: Revenge of the Fallen (2009)
    15. Transformers: Revenge of the Fallen (2009)
    16. Jennifer's Body (2009)
    17. Jonah Hex (2010)
    18. Eminem Featuring Rihanna: Love the Way You Lie (2010)
    19. Passion Play (2010)
    20. Friends with Kids (2011)
    21. The Dictator (2012)
    22. Robot Chicken: DC Comics Special (2012)
    23. Wedding Band (2012– )
    24. This Is 40 (2012)
    25. Teenage Mutant Ninja Turtles (2014)
    26. New Girl (2011– )
    27. Zeroville (2016)
    28. Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows (2016)

    Izmenjeno od: dimic; 23.04.2018 u 14:44.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 08:24.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1