+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Fast Serbia v2 Caffe на брзину avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    722
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    6.011
    Pohvaljen 2.861 puta u 1.219 postova
    Moć reputacije
    87

    Ashley Judd / Ešli Džad

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Ashley Judd / Ešli Džad

    IMDb



    Ešli Džad je američka filmska glumica, rođena 19. aprila 1968. godine u Granada Hilsu (Kalifornija).

    Rođena kao Ešli Tajler Čiminela u Granada Hilsu (Kalifornija) od oca Majkla Čiminele i majke Naomi Džad. Potiče iz siromašne porodice koja nije imala osnovne potrebe za život, kao što su: struja, voda i telefon. Pohađala je čak 12 škola u 13 godina, pre koledža. Napustila je Univerzitet u Kentakiju 1990. godine i posle se preselila u Holivud da se bavila glumom. U Holivudu je učila glumu sa učiteljem glume Robertom Karnegijem u Playhouse West (Džef Goldblum je ovde pohađao glumu).

    Na početku karijere uglavnom je igrala u TV serijama kao što su: Star Trek: The Next Generation i Sisters. Kasnije dobija manju ulogu u filmu Kuffs (1992), a posle dobija i glavne uloge u filmovima kao šti su: Ruby in Paradise, Dvostruki rizik, Zločin u visokim krugovima, Ne verujem da si to ti i De-Lovely.

    Venčala se za vozača Indy Racing League, Darija Frankitija, 2001. godine. Venčanje je obavljeno u dvorcu Skibo, blizu Dornoča (Škotska). Njezina majka i sestra su kantri pevačice Naomi i Vajnona Džad. Ona i njena sestra Vajnona nemaju istog oca.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Star Trek: The Next Generation (1987–1994)
    2. Kuffs (1992)
    3. Till Death Us Do Part (1992)
    4. Ruby in Paradise (1993)
    5. Sisters (1991–1996)
    6. Natural Born Killers (1994)
    7. Smoke (1995)
    8. The Passion of Darkly Noon (1995)
    9. Heat (1995)
    10. Normal Life (1996)
    11. Norma Jean & Marilyn (1996)
    12. Dick Richards (1996)
    13. A Time to Kill (1996)
    14. The Locusts (1997)
    15. Kiss the Girls (1997)
    16. Adventures from the Book of Virtues (1996– )
    17. Simon Birch (1998)
    18. Eye of the Beholder (1999)
    19. Double Jeopardy (1999)
    20. Our Friend, Martin (1999)
    21. Where the Heart Is (2000)
    22. The Ryan Interview (2000)
    23. Someone Like You... (2001)
    24. High Crimes (2002)
    25. Divine Secrets of the Ya-Ya Sisterhood (2002)
    26. Frida (2002)
    27. Twisted (2004)
    28. De-Lovely (2004)
    29. Come Early Morning (2006)
    30. Bug (2006)
    31. KentuckyShow! (2008)
    32. Helen (2009)
    33. Crossing Over (2009)
    34. Tooth Fairy (2010)
    35. Flypaper (2011)
    36. Dolphin Tale (2011)
    37. Missing (2012)
    38. Olympus Has Fallen (2013)
    39. Salvation (2014)
    40. Divergent (2014)
    41. The Identical (2014)
    42. Dolphin Tale 2 (2014)
    43. Big Stone Gap (2014)
    44. Insurgent (2015)
    45. Trafficked (2016)
    46. Good Kids (2016)
    47. Life Briefly (2017)
    Izmenjeno od: lisani; 12.04.2018 u 12:51.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 02:31.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1