+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Fast Serbia v2 Caffe на брзину avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    715
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.971
    Pohvaljen 2.827 puta u 1.214 postova
    Moć reputacije
    86

    Justin Hartley / Džastin Hartli

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Justin Hartley / Džastin Hartli

    IMDb



    Justin Scott Hartley (rođen 29. januara 1977.god) je američki glumac, redatelj i scenarist. On je poznat po ulogama u Strasti, Smallville i Emily Owens, MD.
    Hartley je igrao glavnu ulogu kao Aquaman u televizijskom pilotu za CW pod naslovom Aquaman (ili Mercy Reef). Iako to nikada nije emitirano, pilot je kasnije postao dostupan online. Hartley je dobio da glumi sedam epizoda kao milijarder Oliver Queen na CW-ovoj seriji Smallville kasnije iste godine u 2008, on se vratio u Smallvilleu kao redovni član.

    U 2003, Hartley je počeo da izlazi sa co-zvijezda Lindsay Korman (koji je igrao Theresu Lopez-Fitzgerald). Nakon šest mjeseci, vencali su 13. novembra 2003. Vjenčali su se u maloj svečanosti održanoj 1. maja 2004. Imaju jednu kćer Isabella Justice. 6. maja 2012, objavljeno je da se Justin i Lindsay razvode nakon osam godina braka.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Race You to the Bottom (2005)
    2. Passions (1999–2008)
    3. Aquaman (2006)
    4. CSI: NY (2004–2013)
    5. Cold Case (2003–2010)
    6. Spellbound (2007)
    7. Austin Golden Hour (2008)
    8. Red Canyon (2008)
    9. Gemini Division (2008– )
    10. Spring Breakdown (2009)
    11. A Way with Murder (2009)
    12. MegaFault (2009)
    13. Scorpio Men on Prozac (2010)
    14. Smallville (2001–2011)
    15. Chuck (2007–2012)
    16. Castle (2009– )
    17. Hart of Dixie (2011–2015)
    18. Emily Owens M.D. (2012–2013)
    19. Melissa & Joey (2010– )
    20. Revenge (2011–2015)
    21. Damaged Goods (2014)
    22. The Challenger (2015)
    23. Mistresses (2013–2016)
    24. The Young and the Restless (1973– )
    25. Another Time (2016)
    Izmenjeno od: lisani; 15.03.2018 u 15:52.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 08:35.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1