+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor lisani avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    595
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    8
    Pohvaljen 438 puta u 279 postova
    Moć reputacije
    70

    Allison Mack / Alison Mak

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Allison Mack / Alison Mak

    IMDb



    Allison Mack (Alison Mak) (rođena 29. jula 1982. godine) je njemačko-američka filmska i televizijska glumica. Rođena je u Preezu, u Njemačkoj, ali se preselila u SAD, kada je imala dvije godine. Kada je imala sedam godina, počela je pohađati The Young Actors Space školu u Los Angelesu. Trenutno igra ulogu Chloe Sullivan u WB-ovoj seriji Smallville. Ona i zvijezda serije, Kristin Kreuk, su postale veoma bliske prijateljice.

    Allison je počela glumiti u četvrtoj godini, i to za "Njemačku Čokoladu". Čak je i neko vrijeme bila model, jer je njena majka mislila da "izgleda slatko u odjeći". Njena prva glavna TV uloga je bila u jednoj od epizoda serije WB-a 7th Heaven, gdje je privukla dosta pažnje, igrajući ulogu djevojke, koja je izvršila samoubistvo.

    2000. godine, dobila je uloge u dvije kratke serije: The Nightmare Room i The Opposite Sex. Što se tiče filmova, u kojima je Allison glumila, ističe se Eric Stoltzov režiserski debi, My Horrible Year!, gdje ona glumi djevojku, kojoj ništa ne ide od ruke, kako je napunila šesnaest godina.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Police Academy 6: City Under Siege (1989)
    2. I Know My First Name Is Steven (1989)
    3. Shangri-La Plaza (1990)
    4. Empty Nest (1988–1995)
    5. The Perfect Bride (1991)
    6. Switched at Birth (1991)
    7. Living a Lie (1991)
    8. A Private Matter (1992)
    9. A Message from Holly (1992)
    10. Night Eyes Three (1993)
    11. Evening Shade (1990–1994)
    12. A Mother's Revenge (1993)
    13. No Dessert, Dad, Till You Mow the Lawn (1994)
    14. Camp Nowhere (1994)
    15. Sweet Justice (1994–1995)
    16. Dad, the Angel & Me (1995)
    17. Stolen Memories: Secrets from the Rose Garden (1996)
    18. The Care and Handling of Roses (1996)
    19. Unlikely Angel (1996)
    20. Honey, We Shrunk Ourselves (1997)
    21. Hiller and Diller (1997–1998)
    22. 7th Heaven (1996–2007)
    23. Providence (1999–2002)
    24. Opposite Sex (2000– )
    25. Kate Brasher (2001– )
    26. My Horrible Year! (2001)
    27. The Nightmare Room (2001– )
    28. Smallville: Chloe Chronicles (2003)
    29. Smallville: Vengeance Chronicles (2006)
    30. The Ant Bully (2006)
    31. The Batman (2004–2008)
    32. Alice & Huck (2008)
    33. You (2009)
    34. Frog (2009)
    35. Superman/Batman: Public Enemies (2009)
    36. Riese (2009)
    37. Dirty Little Secret (2010– )
    38. Smallville (2001–2011)
    39. Marilyn (2011)
    40. Wilfred (2011–2014)
    41. The Following (2013–2015)
    42. American Odyssey (2015– )
    43. Lost in Oz (2015– )

    Izmenjeno od: Shane; 03.12.2015 u 22:15.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 06:06.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1