+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor lisani avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    595
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    8
    Pohvaljen 438 puta u 279 postova
    Moć reputacije
    70

    James Roday / Džejms Rodej

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    James Roday / Džejms Rodej

    IMDb



    James Roday (rođen 4. aprila, 1976.) je američki glumac, režiser i scenarist. Zvijezda je serije Psych, kao policijski savjetnik u Santa Barbari i lažni vidovnjak Shawn Spencer.

    Roday je rođen u San Antonio, Texas kao James David Rodriguez. Pohađao je Taft High School u San Antoniju. Otac mu je rodom iz Meksika, dok mu je majka irskog, engleskog i škotskog porijekla. Rodayov otac Jaime "Jim" Rodriguez je radio za Boardwalk Auto Grupu, a danas radi kao menadžer u Taco Cabani.

    Na Univerzitetu u New Yorku je studirao glumu i dobio diplomu iz umjetnosti. U 22. godini odlučio se promjeniti ime u James Roday, obzirom da je već postojao "James Rodriguez" u američkoj udruzi glumaca.

    Roday je umjetnički direktor Red Dog Squadron-a, pozorišne kompanije iz Los Angelesa, koju je osnovao sa Brad Raiderom. U vezi je sa kolegicom iz serije Psych, Maggie Lawson od 2006.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Ryan Caulfield: Year One (1999– )
    2. Coming Soon (1999)
    3. Get Real (1999–2000)
    4. Believe (2000)
    5. First Years (2001– )
    6. Thank Heaven (2001)
    7. Providence (1999–2002)
    8. Repli-Kate (2002)
    9. Showtime (2002)
    10. Miss Match (2003)
    11. Rolling Kansas (2003)
    12. Don't Come Knocking (2005)
    13. The Dukes of Hazzard (2005)
    14. Psych Webisodes (2006)
    15. Beerfest (2006)
    16. Fear Itself (2008– )
    17. Gamer (2009)
    18. Love Bites (2011– )
    19. Mr. Payback (2013)
    20. Psych (2006–2014)
    21. Gravy (2015)
    22. Christmas Eve (2015)
    23. Nerd Herd (2015)
    24. Good Session (2015)
    25. Baby, Baby, Baby (2015)
    26. Pushing Dead (2016)
    Izmenjeno od: Shane; 30.10.2017 u 21:51.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 05:52.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1