+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Fast Serbia v2 Caffe на брзину avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    715
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.963
    Pohvaljen 2.827 puta u 1.214 postova
    Moć reputacije
    86

    Sarah Michelle Gellar / Sara Mišel Gelar

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Sarah Michelle Gellar / Sara Mišel Gelar

    IMDb



    Sara Mišel Gelar (engl. Sarah Michelle Gellar; rođena 14. aprila 1977. godine u Njujorku) je američka glumica. Najpoznatija je po ulozi Bafi Samers u TV seriji „Bafi, ubica vampira“. Osim te uloge, poznata je i po filmovima „Znam šta ste radili prošlog leta“, „Okrutne namere“, „Scooby Doo“ i „Kletva“. Imala je 4 godina kada su je primetili i kada je počela da se bavi glumom. Započela je svoju karijeru sa obični reklamama. Svoje školovanje je obavila u svom rodnom gradu Njujorku. Udata je i ima jednu ćerku koja se zove Grejs. Njen muž je poznati glumac Fredi Princ.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. An Invasion of Privacy (1983)
    2. Over the Brooklyn Bridge (1984)
    3. Spenser: For Hire (1985–1988)
    4. Funny Farm (1988)
    5. Crossbow (1987– )
    6. High Stakes (1989)
    7. A Woman Named Jackie (1991– )
    8. Swans Crossing (1992– )
    9. Beverly Hills Family Robinson (1997)
    10. I Know What You Did Last Summer (1997)
    11. Scream 2 (1997)
    12. Small Soldiers (1998)
    13. King of the Hill (1997–2010)
    14. Hercules (1998–1999)
    15. She's All That (1999)
    16. Simply Irresistible (1999)
    17. Cruel Intentions (1999)
    18. Angel (1999–2004)
    19. Saturday Night Live (1975– )
    20. Sex and the City (1998–2004)
    21. Grosse Pointe (2000–2001)
    22. Harvard Man (2001)
    23. God, the Devil and Bob (2000– )
    24. Lord of the Piercing (2002)
    25. Jack Black: Spider-Man (2002)
    26. Scooby-Doo (2002)
    27. Buffy the Vampire Slayer (1997–2003)
    28. Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed (2004)
    29. The Grudge (2004)
    30. Southland Tales (2006)
    31. The Grudge 2 (2006)
    32. The Return (2006)
    33. Happily N'Ever After (2006)
    34. TMNT (2007)
    35. Suburban Girl (2007)
    36. The Air I Breathe (2007)
    37. Possession (2008)
    38. Veronika Decides to Die (2009)
    39. The Wonderful Maladys (2010)
    40. Call of the Dead (2011)
    41. All My Children (1970–2011)
    42. Los ilusionautas (2012)
    43. Ringer (2011–2012)
    44. The Simpsons (1989– )
    45. American Dad! (2005– )
    46. The Crazy Ones (2013–2014)
    47. Robot Chicken (2005– )
    48. Princess Rap Battle (2014– )
    49. Those Who Can't (2016– )
    50. Star Wars Rebels (2014– )
    51. Cruel Intentions

    Izmenjeno od: Shane; 15.10.2018 u 12:12.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 08:34.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1