+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor lisani avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    595
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    8
    Pohvaljen 435 puta u 278 postova
    Moć reputacije
    70

    Eric McCormack / Erik Makormak

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Eric McCormack / Erik Makormak

    IMDb



    Erik Makormak (engl. Eric McCormack; 18. april 1963) je kanadski glumac. Nagrađen je za Emijem za najboljeg glavnog glumca za ulogu Vila Trumana u seriji Vil i Grejs. Makormak je prvenstveno televizijski glumac: prvu ulogu u TV–seriji dobio je još 1986, od kada je igrao u skoro četrdeset serija. Najpoznatije među njima su Ali Mekbil i Vil i Grejs, gde je igrao gej advokata Bila Trumana. Za tu ulogu je bio nominovan za četiri Emija (dobio jednog) i za pet Zlatnih globusa. Njegov prvi film je bio The Lost World iz 1992, nakon čega je do danas snimio tek nešto više od deset filmova. Venčao se 1997. sa Dženet Holden, sa kojom ima sina. Makormak ima dvojno državljanstvo – kanadsko i američko, a aktivan je borac za legalizaciju istopolnih brakova.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. The Boys from Syracuse (1986)
    2. Hangin' In (1981–1987)
    3. Much Ado About Nothing (1987)
    4. Katts and Dog (1988–1993)
    5. E.N.G. (1989–1994)
    6. Street Legal (1987–1994)
    7. Neon Rider (1989–1995)
    8. Return to the Lost World (1992)
    9. Street Justice (1991–1993)
    10. The Lost World (1992)
    11. Giant Steps (1992)
    12. Relentless: Mind of a Killer (1993)
    13. Family of Strangers (1993)
    14. Miracle on Interstate 880 (1993)
    15. The Commish (1991–1995)
    16. Call of the Wild (1993)
    17. Double, Double Toil and Trouble (1993)
    18. Cobra (1993–1994)
    19. Silk Stalkings (1991–1999)
    20. Island City (1994)
    21. The Man Who Wouldn't Die (1994)
    22. Lonesome Dove: The Series (1994–1995)
    23. Lonesome Dove: The Outlaw Years (1995–1996)
    24. Night Visitors (1996)
    25. Highlander (1992–1998)
    26. Diagnosis Murder (1993–2002)
    27. Townies (1996– )
    28. The Outer Limits (1995–2002)
    29. Exception to the Rule (1997)
    30. Jenny (1997– )
    31. Borrowed Hearts (1997)
    32. Veronica's Closet (1997–2000)
    33. Ally McBeal (1997–2002)
    34. Free Enterprise (1998)
    35. Holy Man (1998)
    36. A Will of Their Own (1998– )
    37. The Audrey Hepburn Story (2000)
    38. Here's to Life! (2000)
    39. Dead Like Me (2003–2004)
    40. Break a Leg (2005)
    41. The Sisters (2005)
    42. Will & Grace: Say Goodnight Gracie (2006)
    43. Will & Grace (1998–2006)
    44. Lovespring International (2006– )
    45. The Charlotte Church Show (2006–2008)
    46. The Andromeda Strain (2008– )
    47. Monk (2002–2009)
    48. Immigrants (L.A. Dolce Vita) (2008)
    49. Best Thing Ever (2009)
    50. Alien Trespass (2009)
    51. My One and Only (2009)
    52. Trust Me (2009)
    53. Stuck (2009)
    54. Law & Order: Special Victims Unit (1999– )
    55. Who Is Clark Rockefeller? (2010)
    56. The New Adventures of Old Christine (2006–2010)
    57. Finger Babies (2010)
    58. Textuality (2011)
    59. Agoraphobia (2011)
    60. Knife Fight (2012)
    61. Barricade (2012)
    62. American Dad! (2005– )
    63. Robot Chicken (2005– )
    64. Romeo Killer: The Chris Porco Story (2013)
    65. Pound Puppies (2010– )
    66. The Mysteries of Laura (2014– )
    67. Perception (2012–2015)
    68. Full Circle (2013– )
    69. Studio City (2015)
    70. The Architect (2016)
    71. Considering Love and Other Magic (2016)
    Izmenjeno od: Shane; 23.04.2018 u 22:29.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 02:07.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1