+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor lisani avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    595
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    8
    Pohvaljen 434 puta u 278 postova
    Moć reputacije
    70

    Jennifer Aniston / Dženifer Aniston

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Jennifer Aniston / Dženifer Aniston

    IMDb



    Dženifer Džoana Aniston (engl. Jennifer Joanna Aniston; Šerman Ouks, Kalifornija, SAD, 11. februar 1969) je američka glumica, dobitnica nagrada „Emi“ i „Zlatni globus“. Poznata je po ulogama Rejčel Grin u TV seriji „Prijatelji“, Poli Prins u filmu „Nevolje sa Poli“ i Bruk Majer u filmu „Raskid“. Dženifer Džoana Aniston je rođena u Šerman Ouksu. Njen otac Džon Aniston bio je glumac grčkog porekla, a majka Nensi Dau (engl. Nancy Dow) je bila glumica i fotograf italijansko-škotskog porekla. Iz majčinog prethodnog braka imala je polubrata Džona Melika (engl. John Melick). Dženiferin kum je bio najbolji prijatelj njenog oca, američki glumac i pevač grčkog porekla Teli Savalas. Petogodišnja Dženifer se 1974. sa roditeljima preselila u Grčku, gde su proveli godinu dana. Kada je Džon dobio ulogu u TV sapunici „Love of Life“, Anistonovi su se vratili u SAD i nastavili da žive u Njujorku.Pohađala je školu „Rudolf Štajner“, ustanovu čija se nastava sprovodila po sistemu valdorfskog obrazovanja.

    Godine 1980. njeni roditelji su se razveli. Dženifer je nastavila da živi sa majkom u Njujorku, dok se njen otac preselio u Nju Džerzi, gde se opet oženio. Iz tog braka Dženifer je dobila još jednog polubrata — Aleksandera (engl. Alexander).Iako je nakon njihovog razvoda popustila u školi, ubrzo se priključila školskoj dramskoj sekciji. Takođe, jedna njena slika je bila izložena u njujorškom muzeju „Metropoliten“. Godine 1983. upisala je Srednju školu za muziku i umetnost i dramske umetnosti „Fiorelo H. Lagvardija“, gde se priključila školskom dramskom društvu.Kada je četiri godine kasnije diplomirala, odlučila je da ne želi da ide na koledž i ostala je u Njujorku sa majkom. Za to vreme je zarađivala za život baveći se privremenim poslovima — radila je u hamburgerdžinici na Menhetnu, bila je telefonski prodavac i kurir na biciklu. Takođe, glumila je u of-Brodvej pozorišnim predstavama, kao što su „Dancing on Checker's Grave“ i „For Dear Life“, koja se izvodila u njujorškom Javnom pozorištu.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Mac and Me (1988)
    2. Molloy (1989– )
    3. Camp Cucamonga (1990)
    4. Ferris Bueller (1990–1991)
    5. Quantum Leap (1989–1993)
    6. Leprechaun (1993)
    7. The Edge (1992–1993)
    8. Herman's Head (1991–1994)
    9. Muddling Through (1994– )
    10. Burke's Law (1994–1995)
    11. The Larry Sanders Show (1992–1998)
    12. Partners (1995–1996)
    13. Dream for an Insomniac (1996)
    14. She's the One (1996)
    15. Steven Spielberg's Director's Chair (1996)
    16. Picture Perfect (1997)
    17. 'Til There Was You (1997)
    18. The Object of My Affection (1998)
    19. The Thin Pink Line (1998)
    20. Hercules (1998–1999)
    21. Office Space (1999)
    22. South Park (1997– )
    23. The Iron Giant (1999)
    24. Rock Star (2001)
    25. The Good Girl (2002)
    26. Freedom: A History of Us (2003– )
    27. King of the Hill (1997–2010)
    28. Bruce Almighty (2003)
    29. Along Came Polly (2004)
    30. Friends: The One Before the Last One - Ten Years of Friends (2004)
    31. Friends (1994–2004)
    32. Derailed (2005)
    33. Rumor Has It... (2005)
    34. Friends with Money (2006)
    35. The Break-Up (2006)
    36. Dirt (2007–2008)
    37. Management (2008)
    38. 30 Rock (2006–2013)
    39. Marley & Me (2008)
    40. He's Just Not That Into You (2009)
    41. Love Happens (2009)
    42. The Bounty Hunter (2010)
    43. The Switch (2010)
    44. Cougar Town (2009–2015)
    45. Just Go with It (2011)
    46. Horrible Bosses (2011)
    47. My Least Favorite Career (2011)
    48. Wanderlust (2012)
    49. Burning Love (2012– )
    50. We're the Millers (2013)
    51. Life of Crime (2013)
    52. She's Funny That Way (2014)
    53. Cake (2014)
    54. Horrible Bosses 2 (2014)
    55. Mother's Day (2016)
    56. Storks (2016)
    57. Office Christmas Party (2016)
    58. The Yellow Birds (2017)
    59. Dumplin' (2018)
    60. Murder Mystery (2019)
    61. The Morning Show
    62. The Fixer
    63. Untitled Jennifer Aniston/Sophie Goodhart Project
    Izmenjeno od: lisani; 14.05.2018 u 10:43.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 08:02.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1