+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Fast Serbia v2 Caffe на брзину avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    717
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.975
    Pohvaljen 2.833 puta u 1.216 postova
    Moć reputacije
    86

    Patrick Wilson / Patrik Vilson

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Patrick Wilson / Patrik Vilson

    IMDb



    Patrick Joseph Wilson (rođen 3. Jula 1973) je američki glumac i pjevač. Wilson je godinama proveo pjevajući glavne uloge u velikim Broadway mjuzikla, s početkom u 1996. U 2003, on se pojavio u HBO mini-seriji Anđeli u Americi. Wilson se pojavio u filmovima kao što su The Alamo, The Phantom of the Opera, Little Children, Watchmen, The A-Team, The Ledge, i Insidious. Glumio je u CBS-ovoj drami A Gifted Man koja je premijerno prikazana u 2011 i bila je otkazana u 2012.

    Na 18. juna 2005, Wilson se oženio poljsko-američkom glumicom Dagmara Dominczyk. Dana 23. juna 2006, Dominczyk je rodila sina, Kalin Patrick Wilson. 9. avgusta 2009, oni dobili drugog sina, Kassian McCarrell Wilson.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. My Sister's Wedding (2001)
    2. Angels in America (2003– )
    3. The Alamo (2004)
    4. The Phantom of the Opera (2004)
    5. Hard Candy (2005)
    6. Little Children (2006)
    7. Running with Scissors (2006)
    8. Brothers Three: An American Gothic (2007)
    9. Purple Violets (2007)
    10. Evening (2007)
    11. Life in Flight (2008)
    12. Lakeview Terrace (2008)
    13. Passengers (2008)
    14. Watchmen (2009)
    15. Watchmen: The End Is Nigh (2009)
    16. American Dad! (2005– )
    17. Barry Munday (2010)
    18. The A-Team (2010)
    19. The Switch (2010)
    20. Insidious (2010)
    21. Morning Glory (2010)
    22. The Ledge (2011)
    23. Young Adult (2011)
    24. A Gifted Man (2011–2012)
    25. Prometheus (2012)
    26. The Conjuring (2013)
    27. Insidious: Chapter 2 (2013)
    28. Jack Strong (2014)
    29. Space Station 76 (2014)
    30. Stretch (2014)
    31. Big Stone Gap (2014)
    32. Let's Kill Ward's Wife (2014)
    33. Zipper (2015)
    34. Home Sweet Hell (2015)
    35. Bone Tomahawk (2015)
    36. Fargo (2014– )
    37. Caught Stealing
    38. Matters of the Heart (2016)
    39. A Kind of Murder (2016)
    40. The Hollow Point (2016)
    41. The Conjuring 2 (2016)
    42. The Founder (2016)
    43. Girls (2012–2017)
    44. Insidious: The Last Key (2018)
    45. The Commuter (2018)
    46. Aquaman (2018)
    Izmenjeno od: Shane; 15.10.2018 u 17:23.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 06:32.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1