+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Fast Serbia v2 Caffe на брзину avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    717
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.975
    Pohvaljen 2.833 puta u 1.216 postova
    Moć reputacije
    86

    Jenna Elfman / Džena Elfman

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Jenna Elfman / Džena Elfman

    IMDb



    Džena Elfman je američka glumica, rođena 30. septembra 1971. godine u Los Anđelesu (SAD).

    Džena Elfman rođena je kao Jenifer Mari Butala u porodici hrvatskih iseljenika. U Los Anđelesu je završila visoku školu za plesnu umetnost gde je i diplomirala 1989. godine. Studirala je dramu kod jednog od najpoznatijih nastavnika u struci, Miltona Kacelasa. Uspeh u karijeri Džene Elfman počinje njenim pojavljivanjem u popularnoj televizijskoj seriji Darma i Greg 1997. godine. Dobila je Zlatni globus za ulogu Darme. Prvi put glumi u filmu Krippendorfs Tribe godinu dana kasnije sa Ričardom Drajfusom. Zatim slede uspešne uloge u filmovima kao što su Ed TV (1999) i u vrlo dobroj i zabavnoj komediji sa Edvardom Nortonom i Benom Stilerom, Čuvajući veru (2001).

    Bavi se humanitarnim radom. U septembru 2008, Džena Elfman se pridružuje kampanji Charity Water month-long "September Campaign", tražeći donacije, kako bi se prikupio novac za izgradnju bušotina za bunare pijaće vode u Etiopiji.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Depeche Mode: Strange Too (1990)
    2. Murder, She Wrote (1984–1996)
    3. Freshman Dorm (1992– )
    4. Double Deception (1993)
    5. The George Carlin Show (1994–1995)
    6. Pointman (1995– )
    7. The Monroes (1995– )
    8. Roseanne (1988–1997)
    9. Townies (1996– )
    10. NYPD Blue (1993–2005)
    11. Murder One (1995–1997)
    12. Almost Perfect (1995–1996)
    13. Her Last Chance (1996)
    14. The Single Guy (1995–1997)
    15. Grosse Pointe Blank (1997)
    16. Krippendorf's Tribe (1998)
    17. Can't Hardly Wait (1998)
    18. Doctor Dolittle (1998)
    19. Edtv (1999)
    20. Venus (1999)
    21. Anthrax: Return of the Killer A's: Video Collection (1999)
    22. Keeping the Faith (2000)
    23. CyberWorld (2000)
    24. The Tangerine Bear: Home in Time for Christmas! (2000)
    25. Town & Country (2001)
    26. Dharma & Greg (1997–2002)
    27. Obsessed (2002)
    28. Looney Tunes: Back in Action (2003)
    29. Clifford's Really Big Movie (2004)
    30. Touched (2005)
    31. Courting Alex (2006– )
    32. Best of Chris Isaak (2006)
    33. Brothers & Sisters (2006–2011)
    34. Struck (2008)
    35. My Name Is Earl (2005–2009)
    36. Special Agent Oso (2009– )
    37. The Six Wives of Henry Lefay (2009)
    38. Love Hurts (2009)
    39. Accidentally on Purpose (2009–2010)
    40. Friends with Benefits (2011)
    41. Two and a Half Men (2003–2015)
    42. Matumbo Goldberg (2011– )
    43. Bad Mom (2011)
    44. Shameless (2011– )
    45. Damages (2007–2012)
    46. 1600 Penn (2012–2013)
    47. Royal Pains (2009– )
    48. The Mindy Project (2012– )
    49. Growing Up Fisher (2014)
    50. Gigi: Almost American (2011– )
    51. Big Stone Gap (2014)
    52. Gigi: Almost American - Season Two (2014)
    53. The Perfect Stanleys (2015)

    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 16:54.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 05:49.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1