+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Fast Serbia v2 Caffe на брзину avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    724
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    6.045
    Pohvaljen 2.862 puta u 1.220 postova
    Moć reputacije
    87

    Anna Torv / Ana Torv

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Anna Torv / Ana Torv

    IMDb



    Anna Torv Charmichael (rođena 15. Juna 1978.god) je australijska glumica poznata po ulozi agenta FBI-a Olivije Dunham u Foxovoj seriji Fringe.
    Anna Torv je rođena u Melbourneu, Victoria, Australija.Ona je škotskog poreklala sa majčine strane. Ona ima jednu sestru i mlađeg brata, Dylan. Njezina tetka po ocu je pisac Anna Maria Torv Murdoch Mann, koja je bila udata za medijskog milijardera Ruperta Murdocha.

    U 2004, Anna Torv dobija ulogu u i Australijskoj hvaljenom televizijskoj seriji "Tajni život nas" igrajuci Nikki Martela.
    Od 2008 do 2013, Torvova je igrala Oliviju Dunham u američkoj televizijskoj seriji Fringe. U 2009. Anna se pojavila kao Virginia Grey na HBO mini-serija The Pacific. Ona je takođe osvojila 2010 god. nagradu Saturn za najbolju glumicu televizije. Također nedavno je igrala ulogu u CollegeHumor-u kao policajac.

    U decembru 2008, Anna se udala za Marka Valleya upoznali su se na smimanju Fringe. Oni se razisli nakon jedne godine braka. Ona je dobar prijatelj sa Lenom Headley.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. White Collar Blue (2002)
    2. Young Lions (2002– )
    3. Travelling Light (2003)
    4. McLeod's Daughters (2001– )
    5. The Secret Life of Us (2001–2006)
    6. The Book of Revelation (2006)
    7. Heavenly Sword (2007)
    8. Frankenstein (2007)
    9. Mistresses (2008– )
    10. The Pacific (2010)
    11. CollegeHumor Originals (2006– )
    12. Fringe (2008–2013)
    13. Heavenly Sword (2014)
    14. Love Is Now (2014)
    15. Open (2014)
    16. Deadline Gallipoli (2015)
    17. The Daughter (2015)
    18. Stephanie (2016)
    19. Secret City (2016– )
    Izmenjeno od: lisani; 19.04.2018 u 18:34.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 05:32.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1