+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Fast Serbia v2 Caffe на брзину avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    722
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    6.011
    Pohvaljen 2.861 puta u 1.219 postova
    Moć reputacije
    87

    Sean Hayes / Šin Hejs

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Sean Hayes / Šin Hejs

    IMDb



    Sean Patrick Hayes (26.6. 1970.) je Emmyjem nagrađen američki glumac i komičar. Najpoznatiji je po ulozi Jacka McFarlanda u sitcomu Will & Grace, za koju je dobio nagradu Emmy, tri SAG nagrade i šest nominacija za Zlatni globus.

    Hayes je rođen u Chicagu u porodici irskog porekla i odgajan je kao katolik. Nakon srednje škole studirao je klavir i dirigovanje na Illinois State Universityju, ali je napustio studije. Neko vreme je radio kao pijanista, a bio je i dirigent u Pheasant Run Theater u St. Charles, Illinois. Godine 1995. preselio se u Los Angeles, gde je počeo da radi kao komičar i glumac; snimio je i nekoliko reklama.

    Još kao tinejdžer Hayes se pojavio u filmu Lucas kao statista. Svoj prvi film snimio je 1998, godine, Billy's Hollywood Screen Kiss, kojim je privukao pažnju publike, ali i producenata, koji su ga angažovali za ulogu Jack McFarlanda u seriji Will & Grace, po kojoj je najviše poznat. Ova uloga mu je donela sedam uzastopnih nominacija za Emmy za najbolju sporednu mušku ulogu u komediji (Emmy je dobio 2000.) i šest nominacija za Zlatni globus.

    Glumio je u filmovima kao što su Cats & Dogs, Martin and Lewis (2002) u kome je glumio Jerry Lewisa, Pieces of April (2003), Win a Date With Ted Hamilton! (2004), pozajmio je glas za animirani film Igor (2008). Pojavljivao se u serijama kao što su Scrubs i 30 Rock.

    Godine 2010. Hayes ima svoj debi na Broadwayu u mjuziklu Promises, Promises.

    Tokom karijere Hayes je igrao i gej i straight likove, ali je odbijao da govori o svojoj seksualnoj orijentaciji u javnosti sve dok u intervjuu za The Advocate marta, 2010. nije saopštio da je gej. U intervjuu je objasnio da nikada nije lagao u vezi sa svojom seksualnošću, samo da je nije iznosio u javnost, jer: "kada me vidite da igram Jacka, želim da verujete da je on gej lik. Posle Will & Grace kada igram straight lika, želim da i u to, takođe, poverujete."

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Hello! Sandy Bell (1981– )
    2. Lucas (1986)
    3. Silk Stalkings (1991–1999)
    4. A & P (1996)
    5. Billy's Hollywood Screen Kiss (1998)
    6. Jackie's Back! (1999)
    7. Buzz Lightyear of Star Command: The Adventure Begins (2000)
    8. Saturday Night Live (1975– )
    9. Rugrats (1990–2006)
    10. Cats & Dogs (2001)
    11. Scrubs (2001–2010)
    12. Martin and Lewis (2002)
    13. Pieces of April (2003)
    14. The Cat in the Hat (2003)
    15. Win a Date with Tad Hamilton! (2004)
    16. Roberto the Insect Architect (2005)
    17. Will & Grace: Say Goodnight Gracie (2006)
    18. Will & Grace (1998–2006)
    19. Tom Goes to the Mayor (2004– )
    20. Lovespring International (2006– )
    21. Campus Ladies (2006– )
    22. 30 Rock (2006–2013)
    23. The Bucket List (2007)
    24. Igor (2008)
    25. Soul Men (2008)
    26. Man Stroke Woman (2008)
    27. A Marine Story (2010)
    28. Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore (2010)
    29. Late Night with Jimmy Fallon (2009– )
    30. Hot in Cleveland (2010– )
    31. Portlandia (2011– )
    32. Parks and Recreation (2009–2015)
    33. WWE Monday Night RAW (1993– )
    34. The Three Stooges (2012)
    35. Hit and Run (2012)
    36. Up All Night (2011–2012)
    37. Smash (2012–2013)
    38. American Dad! (2005– )
    39. Monsters University (2013)
    40. Disney Infinity (2013)
    41. Sean Saves the World (2013–2014)
    42. Party Central (2014)
    43. How Murray Saved Christmas (2014)
    44. The Comeback (2005– )
    45. The Millers (2013–2015)
    46. Untitled Three Stooges Sequel
    Izmenjeno od: lisani; 18.04.2018 u 18:20.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 11:34.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1