+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Fast Serbia v2 Caffe на брзину avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    722
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    6.011
    Pohvaljen 2.861 puta u 1.219 postova
    Moć reputacije
    87

    Kevin Bacon / Kevin Bejkon

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Kevin Bacon / Kevin Bejkon

    IMDb



    Kevin Bejkon (engl. Kevin Bacon ) je američki glumac, rođen 8. jula 1958. godine u Filadelfiji (SAD).
    Rođen je u porodici sa petoro deca, kao najmlađi. Majka mu je Rut Hilda rođena Holms, koja je bila nastavnica i feministička aktivistkinja. Otac Edmund Bejkon je arhitekta. Napušta porodicu sa 17 godina kako bi izgradio karijeru na Brodveju. Njegovi prvi nastupi u filmovima su prošli nezapaženi.

    Uspesi su počeli 1982. godine, tada je dobijao dobre uloge sa Šonom Penom i Valom Kilmerom, a film Diner (u kojem je takođe igrao) bio nominovan za Oskar. Postao je opštepoznat kada sa ulogom u filmu Futluz 1984. godine. Ali filmovi snimljeni krajem osamdesetih nisu održali ugled Bejkona, i njegova karijera je zastala. Međutim 1991. godine je sa Oliverom Stonom snimio film DžFK, u kojem je igrao ulogu homoseksualne muške prostitutke. Posle toga igra zapažene uloge između ostalog u filmu Apolo 13. Taj film je uz Oskara doneo i veliku zaradu. Od tada je jedan od najtraženijih glumaca u Holivudu.

    Kevin Bejkon je oženjen od 1988. godine, supruga mu je Kira Sedžvik, imaju dvoje dece, sina Trevisa (1989) i ćerku Sozi (1992).

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Search for Tomorrow (1951–1986)
    2. Animal House (1978)
    3. Starting Over (1979)
    4. The Gift (1979)
    5. Hero at Large (1980)
    6. Friday the 13th (1980)
    7. Only When I Laugh (1981)
    8. The Guiding Light (1952–2009)
    9. Diner (1982)
    10. Forty Deuce (1982)
    11. The Demon Murder Case (1983)
    12. Enormous Changes at the Last Minute (1983)
    13. Footloose (1984)
    14. Mister Roberts (1984)
    15. Quicksilver (1986)
    16. The Little Sister (1986)
    17. White Water Summer (1987)
    18. End of the Line (1987)
    19. Planes, Trains & Automobiles (1987)
    20. Lemon Sky (1988)
    21. She's Having a Baby (1988)
    22. Criminal Law (1988)
    23. The Big Picture (1989)
    24. Tremors (1990)
    25. Flatliners (1990)
    26. Queens Logic (1991)
    27. He Said, She Said (1991)
    28. Pyrates (1991)
    29. JFK (1991)
    30. A Few Good Men (1992)
    31. The Air Up There (1994)
    32. The River Wild (1994)
    33. Frasier (1993–2004)
    34. New York Skyride (1994)
    35. Murder in the First (1995)
    36. Apollo 13 (1995)
    37. Balto (1995)
    38. Sleepers (1996)
    39. Picture Perfect (1997)
    40. Destination Anywhere (1997)
    41. Digging to China (1997)
    42. Telling Lies in America (1997)
    43. Wild Things (1998)
    44. Stir of Echoes (1999)
    45. My Dog Skip (2000)
    46. Hollow Man (2000)
    47. Novocaine (2001)
    48. Trapped (2002)
    49. Where Are They Now?: A Delta Alumni Update (2003)
    50. Mystic River (2003)
    51. In the Cut (2003)
    52. The Woodsman (2004)
    53. Cavedweller (2004)
    54. Loverboy (2005)
    55. Beauty Shop (2005)
    56. Where the Truth Lies (2005)
    57. The Air I Breathe (2007)
    58. Death Sentence (2007)
    59. Rails & Ties (2007)
    60. Saving Angelo (2007)
    61. Frost/Nixon (2008)
    62. Taking Chance (2009)
    63. My One and Only (2009)
    64. These Vagabond Shoes (2009)
    65. Beyond All Boundaries (2009)
    66. Super (2010)
    67. Bored to Death (2009–2011)
    68. Elephant White (2011)
    69. X: First Class (2011)
    70. Crazy, Stupid, Love. (2011)
    71. Robot Chicken (2005– )
    72. Jayne Mansfield's Car (2012)
    73. 8 (2012)
    74. R.I.P.D. (2013)
    75. The Presidents' Gatekeepers (2013)
    76. Tough Day (2014)
    77. Cop Car (2015)
    78. The Following (2013–2015)
    79. Black Mass (2015)
    80. The Darkness (2016)
    Izmenjeno od: lisani; 17.04.2018 u 07:49.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 06:13.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1