+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Fast Serbia v2 Caffe на брзину avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    724
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    6.045
    Pohvaljen 2.862 puta u 1.220 postova
    Moć reputacije
    87

    Tuba Büyüküstün / Tuba Bujukustun

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Tuba Büyüküstün / Tuba Bujukustun

    IMDb



    Turska glumica Tuba Bujukustun rođena je 5. jula 1982. godine u Istanbulu. Studirala je scenografiju i kostimografiju, a već za vreme studiranja počela je da glumi u reklamama. Debitovala je 2003. godine u TV seriji Sultan Makami, a popularnost je stekla zbog uloge u TV seriji Cemberimde gul oya koju je snimala 2004. godine. Takođe, iste godine glumila je glavnu ulogu u filmu Gulizar. Nakon toga je usledila uloga Asije Kozdžuoglu, čiji je nadimak u seriji Asi, po reci u gradu Antiohiji koja teče uzvodno. Veliki uspeh serije je Tubi doneo status zvezde, što je bilo evidentno na otvaranju Međunarodnog filmskog festivala u Kairu.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Sultan Makami (2003– )
    2. Gülizar (2004)
    3. Çemberimde gül oya (2004– )
    4. Babam ve Oglum (2005)
    5. Ihlamurlar altinda (2005– )
    6. Sinav (2006)
    7. Ask yolu (2006)
    8. Asi (2007–2009)
    9. Yüregine Sor (2010)
    10. Gönülçelen (2010– )
    11. 20 Dakika (2013)
    12. Kara Para Ask (2014–2015)
    13. Rüzgârin Hatiralari (2015)
    14. Tight Dress (2016)
    15. The Jungle (2015)

    Izmenjeno od: Shane; 07.10.2018 u 12:25.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 04:16.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1