+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Fast Serbia v2 Caffe на брзину avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    725
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    6.046
    Pohvaljen 2.863 puta u 1.221 postova
    Moć reputacije
    87

    Craig Anthony Olejnik / Kreg Entoni Oležnik

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Craig Anthony Olejnik / Kreg Entoni Oležnik

    IMDb



    Kreg Oležnik (rođen 1. juna 1979; Halifax, Nova Škotska, Kanada) je kanadski glumac. Diplomirao na West Kings Distrikta High School, Auburn Nova Škotska. On je najpoznatiji kao glavni glumac u televizijskoj seriji “Nečujno” Toby Logan, bolničar s moći čitati misli slušajući tuđe misli (dakle, u seriji 'naslov) i vidim događaje koji su se dogodili na njih iz njihove točke gledišta.Njegov dosadašnji rad uključuje Runaway, Trinaest duhova, Margaret muzej i Wolf Lake. On je također redatelj, scenarist i producent filma Intervju s Zombijem.

    Wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Margaret's Museum (1995)
    2. Teen Sorcery (1999)
    3. So Weird (1999–2001)
    4. Wolf Lake (2001–2002)
    5. Thir13en Ghosts (2001)
    6. Flower & Garnet (2002)
    7. Interview with a Zombie (2005)
    8. Obituary (2006)
    9. In God's Country / The Ultimate Sin (2007)
    10. Runaway (2006– )
    11. The Timekeeper (2009)
    12. Murdoch Mysteries (2008– )
    13. Haven (2010- )
    14. Republic of Doyle (2010– )
    15. The Listener (2009– )
    16. Christmas Truce (2015)
    17. Wake up (2016)

    Izmenjeno od: gardoim; 04.02.2016 u 04:39.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 17:16.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1