+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Fast Serbia v2 Caffe на брзину avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    717
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.975
    Pohvaljen 2.833 puta u 1.216 postova
    Moć reputacije
    86

    Matt LeBlanc / Met Leblank

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Matt LeBlanc / Met Leblank

    IMDb



    Met Leblank rođen je 1967. godine u Masačusetsu. Napustio je srednju školu i radio različite poslove da bi zaradio za život. Preselio se u Njujork 1986. godine da bi našao bolje poslove i vrlo često je učestvovao na audicijama za snimanje televizijskih reklama. Za dve godine snimio je nekoliko reklama za velike američke kompanije.

    Od 1988. godine počinje da pohađa škole za glumu, u želji da gradi karijeru u filmskoj industriji. U početku je dobijao sitne pozorišne uloge, ali se veoma brzo pojavio u nekoliko niskobudžetnih televizijskih serija. Posle godinu dana, u potrazi za boljim ulogama, seli se u Holivud.

    Uloga koja ga je proslavila ostvarena je u seriji "Prijatelji", gde glumi Džoija Tribijanija. Ova uspešna serija donela mu je, pored velike svetske slave, i velike novčane prihode, budući da je svim glumcima u seriji, pa i njemu, ponuđeno po milion dolara za svaku snimljenu epizodu.

    Iako je Džoi Tribijani postao sinonim za ovog glumca, Met Li Blank je imao i nekoliko uloga u manje poznatim filmovima (bar u poređenju sa serijom "Prijatelji"): "Lookin' Italian", "Ed" i "Lost in Space". Svi ovi filmovi bili su snimljeni posle početka serije "Prijatelji", koja je ovom glumcu bila najbolja preporuka za režisere.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Doll Day Afternoon (1987)
    2. TV 101 (1988–1989)
    3. Just the Ten of Us (1988–1990)
    4. Anything to Survive (1990)
    5. Monsters (1988–1990)
    6. Top of the Heap (1991– )
    7. Married with Children (1987–1997)
    8. Vinnie & Bobby (1992– )
    9. Red Shoe Diaries (1992–1999)
    10. Grey Knight (1993)
    11. Class of '96 (1993– )
    12. Red Shoe Diaries 3: Another Woman's Lipstick (1993)
    13. Lookin' Italian (1994)
    14. Reform School Girl (1994)
    15. Rebel Highway (1994– )
    16. Ed (1996)
    17. Red Shoe Diaries 7: Burning Up (1997)
    18. Lost in Space (1998)
    19. Charlie's Angels (2000)
    20. All the Queen's Men (2001)
    21. Charlie's Angels: Full Throttle (2003)
    22. Friends: The One Before the Last One - Ten Years of Friends (2004)
    23. Friends (1994–2004)
    24. Joey (2004–2006)
    25. Web Therapy (2008– )
    26. Web Therapy (2011– )
    27. Lovesick (2014)
    28. Episodes (2011– )
    Izmenjeno od: lisani; 20.04.2018 u 15:21.

  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora на брзину:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 06:30.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1