+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor lisani avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    595
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    8
    Pohvaljen 434 puta u 278 postova
    Moć reputacije
    70

    Katie Holmes / Kejti Holms

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Katie Holmes / Kejti Holms

    IMDb



    Kate Noelle "Katie" Holmes, rođena 18. decembr a1978. goidne, američka je glumica koja je stekla slavu tumačeći lik Joey Potter u tinejdžerskoj TV-seriji Dawson's Creek od 1998 do 2003. Godine 2006. je izazvala veliki publicitet vjenčanjem sa Tomom Cruiseom kome je rodila kćer i radi koga je sa rimokatoličke prešla na scijentološku veru.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. The Ice Storm (1997)
    2. Disturbing Behavior (1998)
    3. The Flys: Got You (Where I Want You) (1998)
    4. Go (1999)
    5. Muppets from Space (1999)
    6. Teaching Mrs. Tingle (1999)
    7. Wonder Boys (2000)
    8. Bob Dylan: Things Have Changed (2000)
    9. The Gift (2000)
    10. Abandon (2002)
    11. Phone Booth (2002)
    12. The Singing Detective (2003)
    13. Pieces of April (2003)
    14. Dawson's Creek (1998–2003)
    15. First Daughter (2004)
    16. Batman Begins (2005)
    17. Thank You for Smoking (2005)
    18. Mad Money (2008)
    19. Eli Stone (2008–2009)
    20. The Romantics (2010)
    21. The Extra Man (2010)
    22. Don't Be Afraid of the Dark (2010)
    23. The Son of No One (2011)
    24. The Kennedys (2011– )
    25. Jack and Jill (2011)
    26. Metegol (2013)
    27. How I Met Your Mother (2005–2014)
    28. Days and Nights (2014)
    29. Miss Meadows (2014)
    30. The Giver (2014)
    31. Dangerous Liaisons (2014)
    32. Woman in Gold (2015)
    33. Touched with Fire (2015)
    34. Ray Donovan (2013– )
    35. All We Had (2016)
    36. The Kennedys After Camelot (2016– )
    37. A Happening of Monumental Proportions (2017)
    38. Coup d'Etat (2017)
    39. Logan Lucky (2017)
    40. Boy Boy Girl Girl (2018)
    41. Ocean's 8 (2018)
    42. The Gift (2018)
    43. Doorman (2018)
    44. Untitled FBI/Fox Project
    Izmenjeno od: Shane; 02.10.2018 u 21:38.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 07:44.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1