+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor lisani avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    595
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    8
    Pohvaljen 438 puta u 279 postova
    Moć reputacije
    70

    Timothy Olyphant / Timoti Olifant

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)

    Timothy Olyphant / Timoti Olifant

    IMDb



    Timoti Olifant (engl. Timothy Olyphant) je američki glumac, rođen 20. maja 1968. godine u Honoluluu (Havaji). Najpoznatije uloge je ostvario kao: šerif Set Bulok (televizijska serija Dedvud), Tomas Gabrijel (Umri muški 4.0) i kao Agent 47 u filmskoj adaptaciji računarske igre Hitman.
    2010 godine dobija ulogu u novu FX-ovu seriju (Justified) "Pravednik", kao Savezni šerif Rajlan Givens.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. 77 Sunset Strip (1995)
    2. Mr. & Mrs. Smith (1996– )
    3. The First Wives Club (1996)
    4. High Incident (1996–1997)
    5. A Life Less Ordinary (1997)
    6. Scream 2 (1997)
    7. Ellen Foster (1997)
    8. 1999 (1998)
    9. When Trumpets Fade (1998)
    10. Sex and the City (1998–2004)
    11. Go (1999)
    12. No Vacancy (1999)
    13. Advice from a Caterpillar (1999)
    14. The Broken Hearts Club: A Romantic Comedy (2000)
    15. Auggie Rose (2000)
    16. Gone in Sixty Seconds (2000)
    17. Head Over Heels (2001)
    18. Doppelganger (2001)
    19. The Safety of Objects (2001)
    20. Rock Star (2001)
    21. Coastlines (2002)
    22. Shadow Realm (2002)
    23. Night Visions (2001– )
    24. Dreamcatcher (2003)
    25. A Man Apart (2003)
    26. The Girl Next Door (2004)
    27. My Name Is Earl (2005–2009)
    28. Deadwood (2004–2006)
    29. Catch and Release (2006)
    30. Live Free or Die Hard (2007)
    31. Bill (2007)
    32. Gag Reel (2007)
    33. Hitman (2007)
    34. Turok (2008)
    35. Stop-Loss (2008)
    36. Samantha Who? (2007–2009)
    37. High Life (2009)
    38. A Perfect Getaway (2009)
    39. The Crazies (2010)
    40. Elektra Luxx (2010)
    41. Damages (2007–2012)
    42. The Office (2005–2013)
    43. Rango (2011)
    44. I Am Number Four (2011)
    45. Call of Duty: Modern Warfare 3 (2011)
    46. The League (2009– )
    47. Archer (2009– )
    48. Dealin' with Idiots (2013)
    49. The Mindy Project (2012– )
    50. This Is Where I Leave You (2014)
    51. Justified (2010–2015)
    52. The Grinder (2015– )
    53. Behold My Heart (2016)
    54. Mother's Day (2016)
    55. Snowden (2016)
    Izmenjeno od: Shane; 15.10.2018 u 12:20.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 05:42.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1