+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Fast Serbia v2 Caffe на брзину avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    730
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    6.057
    Pohvaljen 2.875 puta u 1.224 postova
    Moć reputacije
    88

    Scott Speedman / Skot Spidmen

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Scott Speedman / Skot Spidmen

    IMDb



    Scott Speedman rodio se u Londonu, ali je odrastao u Torontu, Kanada. Bavio se plivanjem te je postavio rekord kao najbolji u kategoriji slobodnog stila na velikoj udaljenosti. Nažalost, nesreća mu je upropastila plivačku karijeru pa se na nagovor tadašnje djevojke počinje baviti glumom. Pohađao je Earl Haig High School u Torontu, a kasnije University of Toronto od 1994 - 1996. Nakon toga se prijavio na audiciju za ulogu Robina u 'Batman Forever' (1995). Iako nije uspio dobiti ulogu, preoteo mu je Chris O'Donnell, u cijelom tom procesu dobio je agenta.

    Speedman je glumio u mnogim kanadskim TV-serijama. Nakon što je ostavo fakultet, dobio je svoju prvu filmsku ulogu u filmu 'Kitchen Party' (1997). Nakon toga slijedi uloga koja ga je proslavila, u seriji 'Felicity', zbog koje se seli u LA. Pozitivne kritike su pratile seriju i priskrbile mu manju ulogu u drami 'Duets' (2000). Zatim je dobio priliku glumiti s Kurt Russellom u detektivskom trileru 'Dark Blue' (2003) koji se pokazao kao uspješan, kao i Scottova slijedeća izvedba u romantičnoj drami 'My Life Without Me' (2003).

    Njegove sposobnosti u dramskim ulogama možemo vidjeti u zadnjem ostvarenju, 'Underworld' (2003), poslije kojeg možemo samo zaključti da je ovaj mladić zvijezda u usponu. Trenutno hoda s Keri Russell, djevojkom koja je glumila glavnu ulogu u seriji 'Felicity'.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Kung Fu: The Legend Continues (1993–1997)
    2. Nancy Drew (1995– )
    3. Net Worth (1995)
    4. Goosebumps (1995–1998)
    5. A Brother's Promise: The Dan Jansen Story (1996)
    6. Can I Get a Witness? (1996)
    7. Giant Mine (1996)
    8. Dead Silence (1997)
    9. What Happened to Bobby Earl? (1997)
    10. Kitchen Party (1997)
    11. Every 9 Seconds (1997)
    12. Ursa Major (1997)
    13. Rescuers: Stories of Courage: Two Couples (1998)
    14. Duets (2000)
    15. Felicity (1998–2002)
    16. Dark Blue (2002)
    17. My Life Without Me (2003)
    18. Underworld (2003)
    19. The 24th Day (2004)
    20. xXx: State of the Union (2005)
    21. Underworld: Evolution (2006)
    22. Weirdsville (2007)
    23. Anamorph (2007)
    24. Adoration (2008)
    25. The Strangers (2008)
    26. Barney's Version (2010)
    27. The Last Rites of Ransom Pride (2010)
    28. Good Neighbours (2010)
    29. The Moth Diaries (2011)
    30. Edwin Boyd (2011)
    31. The Vow (2012)
    32. Last Resort (2012–2013)
    33. Barefoot (2014)
    34. The Captive (2014)
    35. Out of the Dark (2014)
    36. October Gale (2014)
    37. Open (2014)
    38. The Monster (2016)
    39. Animal Kingdom (2016- )
    Izmenjeno od: lisani; 18.04.2018 u 17:39.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 11:52.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1