+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Fast Serbia v2 Caffe на брзину avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    722
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    6.011
    Pohvaljen 2.861 puta u 1.219 postova
    Moć reputacije
    87

    Zooey Deschanel / Zoi Dešanel

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Zooey Deschanel / Zoi Dešanel

    IMDb



    Zooey Claire Deschanel (Zoui Kler Dešanel; rodjena 17. januara 1980 god u Los Anđelesu, Kalifornija, SAD) je američka glumica, muzičarka i kantautorka. Odrasla je kao dijete direktora fotografije Caleba Deschanela i glumice Mary Jo Weir, a njena sestra Emily je renomirana glumica. Filmski debi je imala u filmu Mumford 1999. godine, a prvu zapaženu ulogu u filmu Almost Famous 2000. godine. Godine 2009. se udala za rock muzičara Bena Gibbarda, brak je trajao do decembra 2011 god. a zvanicno su se razveli decembra 2012 godine.

    Pocetkom septembra 2011 god. pocela je sa snimanjem svoje nove serije pod nazivom "New Girl".

    Wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Veronica's Closet (1997–2000)
    2. The Offspring: She's Got Issues (1999)
    3. Mumford (1999)
    4. Almost Famous (2000)
    5. Manic (2001)
    6. The Good Girl (2002)
    7. Abandon (2002)
    8. Big Trouble (2002)
    9. The New Guy (2002)
    10. Sweet Friggin' Daisies (2002)
    11. Frasier (1993–2004)
    12. Whatever We Do (2003)
    13. All the Real Girls (2003)
    14. It's Better to Be Wanted for Murder Than Not to Be Wanted at All (2003)
    15. House Hunting (2003)
    16. Elf (2003)
    17. Cracking Up (2004– )
    18. Eulogy (2004)
    19. The Hitchhiker's Guide to the Galaxy (2005)
    20. Winter Passing (2005)
    21. Once Upon a Mattress (2005)
    22. Failure to Launch (2006)
    23. Live Free or Die (2006)
    24. The Good Life (2007)
    25. The Go-Getter (2007)
    26. Bridge to Terabithia (2007)
    27. Flakes (2007)
    28. Raving (2007)
    29. Surf's Up (2007)
    30. Weeds (2005–2012)
    31. The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford (2007)
    32. Tin Man (2007)
    33. The Happening (2008)
    34. Gigantic (2008)
    35. Yes Man (2008)
    36. (500) Days of Summer (2009)
    37. Bones (2005– )
    38. Drunk History (2007– )
    39. Havin' a Summah (2010)
    40. Our Idiot Brother (2011)
    41. Your Highness (2011)
    42. The Simpsons (1989– )
    43. American Dad! (2005– )
    44. The Driftless Area (2015)
    45. Rock the Kasbah (2015)
    46. New Girl (2011– )


    Izmenjeno od: Shane; 20.08.2018 u 12:56.

  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora на брзину:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 05:37.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1