+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Fast Serbia v2 Caffe на брзину avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    715
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.963
    Pohvaljen 2.827 puta u 1.214 postova
    Moć reputacije
    86

    Ashton Kutcher / Ešton Kučer

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Ashton Kutcher / Ešton Kučer

    IMDb



    Christopher Ashton Kutcher, (rođen 7. februara 1978.) je američki glumac, televizijski producent i bivši foto-model. Proslavio se kasnih devedesetih ulogom Majkla Kelsoa u televizijskoj seriji „Vesele sedamdesete“. U holivudskim filmovima uglavnom dobija sporedne uloge, a postao je i televizijski producent i autor emisije na MTV „Ispaljeni“ (engl. Punk'd).

    Kučer je bio u vezi sa glumicama Džanjuari Džouns (od 1998 do 2001), Ešli Skot (od 2001 do 2002), MOnet Mejzur (2002) i Britani Merfi (od 2002 do 2003). Nakon raskida sa Merfijevom početkom 2003, Kučer je započeo vezu sa Demi Mur. Kučer i Mur su se venčali 24. septembra 2005, a na ceremoniji je bilo preko 100 bliskih prijatelja kao i porodice mladenaca te Brus Vilis, bivši muž Demi Mur.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Coming Soon (1999)
    2. Down to You (2000)
    3. Reindeer Games (2000)
    4. Dude, Where's My Car? (2000)
    5. Just Shoot Me! (1997–2003)
    6. Texas Rangers (2001)
    7. Grounded for Life (2001–2005)
    8. Just Married (2003)
    9. My Boss's Daughter (2003)
    10. Cheaper by the Dozen (2003)
    11. The Butterfly Effect (2004)
    12. The Bernie Mac Show (2001–2006)
    13. Guess Who (2005)
    14. A Lot Like Love (2005)
    15. Robot Chicken (2005– )
    16. That '70s Show Special: The Final Goodbye (2006)
    17. That '70s Show (1998–2006)
    18. Bobby (2006)
    19. Open Season (2006)
    20. The Guardian (2006)
    21. Boog & Elliot's Midnight Bun Run (2006)
    22. Miss Guided (2008– )
    23. What Happens in Vegas (2008)
    24. Spread (2009)
    25. Personal Effects (2009)
    26. Valentine's Day (2010)
    27. Killers (2010)
    28. No Strings Attached (2011)
    29. New Year's Eve (2011)
    30. Jobs (2013)
    31. Men at Work (2012–2014)
    32. Annie (2014)
    33. Two and a Half Men (2003–2015)
    34. Family Guy (1999– )
    35. The Ranch (2016– )
    36. The Long Home (2017)

    Izmenjeno od: Tikilimikili; 13.08.2018 u 18:12.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 08:08.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1