+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Fast Serbia v2 Caffe на брзину avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    720
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.988
    Pohvaljen 2.858 puta u 1.218 postova
    Moć reputacije
    87

    David Boreanaz / Dejvid Borijanaz

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    David Boreanaz / Dejvid Borijanaz

    IMDb



    Dejvid Borijanaz, rođen 16. maja 1969. godine, američki je glumac poznat po ulozi Silija Buta u televizijskoj drami Bouns. Glumio je i u serijama Bafi, ubica vampira i Ejndžel.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Aspen Extreme (1993)
    2. Best of the Best II (1993)
    3. Married with Children (1987–1997)
    4. The Macabre Pair of Shorts (1996)
    5. Valentine (2001)
    6. Baby Blues (2000– )
    7. Kingdom Hearts (2002)
    8. Buffy the Vampire Slayer (2002)
    9. I'm with Lucy (2002)
    10. Buffy the Vampire Slayer (1997–2003)
    11. Angel (1999–2004)
    12. The Crow: Wicked Prayer (2005)
    13. These Girls (2005)
    14. The Hard Easy (2006)
    15. Mr. Fix It (2006)
    16. Suffering Man's Charity (2007)
    17. Justice League: The New Frontier (2008)
    18. The Mighty Macs (2009)
    19. Family Guy (1999– )
    20. American Dad! (2005– )
    21. Officer Down (2013)
    22. Full Circle (2013– )
    23. Sleepy Hollow (2013– )
    24. Bones (2005–2017)

    Izmenjeno od: Shane; 30.06.2018 u 20:19.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 08:24.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1